Majka is elkapta a koronavírust. A rapper úgy gondolja, hogy sportolás közben fertőződhetett meg. Nyáron pont ő volt az, aki nagyon kiakadt amiatt, hogy a kormány nem engedélyezi a koncerteket.

Sportolás közben kaphatta el

“Én is elkaptam ezt a rohadék, fos vírust” – mondta Majka péntek délutáni, élő videójában, melyen elmondja, hétfőn, sportolás közben kaphatta el, azóta többen is rosszul lettek a társaságból.

Retteg a betegségtől

Majka arról is beszélt, hogy nem nagyon lehetett ezzel már mit csinálni, nem lehetett már totál elszigetelődni a hétköznapokban. Nem tudja, jó-e, ha most túlesik rajta, minden esetre retteg a betegségtől, ha bármi baja van, “az mindig halálos” – mondta ironikusan.

Maszkpárti

Az elmúlt időszakban sokat vitatkozott emberekkel a maszkhordásról, azon az állásponton van, hogy ahol lehet, minimalizáljuk a bajt, hordjuk a maszkot, legalább nem nyúlkál a szájához az ember, de nem mindig lehet maszkot hordani, sportolás közben sem például.

Influenzára utaló tünetei vannak

„Szarul vagyok, itthon fekszem, átlagos influenzás tünetekkel. Remélem, nem is lesz több tünetem. Mindig rettegtem tőle, hogy ha koronás leszek, hogy fogom kibírni” – mondta Majka.

Nyáron kellett volna elengedni

„Egyelőre még most vakarom a fejem.” Szerinte nyáron teljesen el kellett volna engedni ezt az egészet és akkor talán könnyebben átment volna egy csomó emberen. „Vállalhatóan szarul vagyok, reméljük, nem lesz rosszabb, 38 fokos lázam van” – mondta Majka.

Kiborult a kormány intézkedése miatt

Július közepén, miután Palkovics László bejelentette, hogy augusztus 15 után sem lehet 500 főnél nagyobb tömegrendezvényeket tartani, Majka kiakadt.

Igazságtalanságot kiáltott

A rapper akkor élő videóban fejtette ki a véleményét arról, miért érzi igazságtalannak a zene-, illetve szórakoztatóiparban dolgozók helyzetét. Azt mondta, azzal van problémája, hogy miközben vannak olyan rendezvények, amelyeket nagy nézőszámmal engedélyez a kormány, a koncertek mégsem kapnak zöld utat. Úgy érezte, a kormány direkt szívatja a zenészeket.

Balázs kiosztotta Majkát

Sebestyén Balázs akkor reggeli műsorában mondta el Majka kijelentéséről a véleményét. Azt mondta, hogy képtelen megérteni, hogyan tud ilyen felelőtlenül gondolkodni egy zenész.

„És ha mondjuk, ott valaki negyvenévesen lélegeztetőgépre kerül”

„Sajnos, amíg esély van arra, hogy ezt a vírust egy vagy két ember elkapja azon a koncerten, vagy csak derüljön ki, hogy egy parkos koncert után valaki élet-halál között lebeg vagy lélegeztetőgépen van, akkor mit mondasz a közönségednek?!” Hogy átütöttem, hogy megtartsuk a koncertet, hogy nekünk jó legyen meg nektek jó legyen, egyébként azért szeretünk benneteket, de annyira azért nem vagytok fontosak, hogy ne legyen senki beteg… és azt mondják, hogy egy parkos koncert volt a gócpont, és ott van száz beteg, és abból húsz anyuka meg két apuka az életéért küzd, akkor majd vered a melled és azt mondod, legyen koncert, legyen koncert?!” – fogalmazott Sebestyén Balázs Majka kirohanására reagálva.

Kiemelt kép: Majka – Forrás: youtube.com