Sajnos bekövetkezett a legrosszabb, amitől tartani lehetett… azonosítottak azt holttestet, melyet október 30-án a Dunában találtak. Minden kétséget kizáróan a rejtélyes körülmények közt eltűnt Szűcs Tamásé. Családja most nyugalmat kért.

Nincs több remény

Ahogy beszámoltunk róla, a Pátria Nyoma termelési igazgatójának holtteste került elő október 30-án a Dunából. Szűcs Tamás szeptember utolsó napjaiban ment el bulizni a Budapest Parkba. Onnan elindult haza, ám rejtélyes körülmények közt kámforrá vált. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kerestük Tamást, megtaláltuk, sajnos nem úgy, ahogy szerettük volna

Az azonosítás után ismét megszólalt a tragikus körülmények közt életét veszített férfi apósa. „Most mindazokhoz szólok, akik Tamás felkutatásának ügyében, egy emberként mozdultak meg, és forgatták fel velünk együtt a magyar média berkeit. Kerestük Tamást, és megtaláltuk. Sajnos nem úgy, ahogy szerettük volna” – fogalmazott.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kár találgatni, mi történt, mert a végeredményen semmi sem változtat

Ezt követően azzal folytatta, „hogy ennek mi a valódi oka, azt kár boncolgatni, hiszen a végeredményen mit sem változtat. Köszönet minden jó szóért, együttérzésért. Eddig erre volt szükségünk.”

„Zajos volt a kutatás, legyen csendes a vége”

„Ezután viszont a béke, és nyugalom, amire vágyunk. Zajos volt a kutatás, legyen csendes a vége.Köszönöm a Szűcs és a Szabó család nevében a sok segítséget! A többi néma csend….” – zárultak Tamás apósának sorai a Life cikke szerint.

Nem tudni, pontosan mi történt

A rendőrség korábbi közléséből az nem derül ki, hogyan zuhanhatott bele Tamás a folyóba. Egy biztos, amikor elhagyta a Budapest Parkot, akkor megpróbált leinteni egy taxit, amely nem vitte el őt budai lakására.

Egyelőre teljes a bizonytalanság

Innentől kezdve a sötétben tapogatózunk, ugyanis a Rákóczi hídon a térfigyelő kamerák nem rögzítettek egy gyalogost sem, így jó eséllyel nem is járt ott. Felesége szerint kizárható, hogy önszántából tűnt el, ugyanis terveik voltak a jövőre nézve és nem volt „titkos élete” sem a férfinak.

A koncerten még minden rendben volt

Tamás két barátjával ment el a Sofi Tukker zenekar koncertjére. Videókat, képeket küldött, amelyek azt bizonyították, remekül érzi magát. Ekkor még úgy tűnt, nem lesz semmi gond, ám a fejlemények gyökeresen más fordulatot vettek….

A holttestet felfedező horgász szerint egyértelmű volt, hogy nincs életben a férfi

„Négy-öt méterre volt tőlünk, és a ruházat alapján – ami nagyon szennyezett volt – látszott, hogy nem egy utcán élő emberről lehet szó” – fogalmazott a holttestet megtaláló horgász a Blikk kommentszekciójában.

A történtek óta nehezen tud aludni

“Mivel külföldön élek és ott is dolgozom, így ez volt az idei harmadik horgászat. Gyermekkori barátokkal ülünk össze ilyenkor. Az eset óta nem nagyon tudok aludni. Amiatt, hogy valakinek a szeretett hozzátartozója volt, és ilyen körülmények között hunyt el. Elég mély nyomot hagy ez az emberben!” – tette hozzá. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt képünk illusztráció, forrás Facebook..)