Gyurcsány Ferenc és pártja nemrég az agglomerációban, Zsámbékon egy szállodában tartotta a rájuk nézve pocsék választási eredmény értékelését. Arra jutottak, hogy náluk mindenki jól végezte a dolgát, marad a DK vezetősége és Gyurcsány sem mond le. Szerinte az országnak büszkének kellene lennie, hogy van egy olyan pártja, mint a DK. Ezután Gyurcsány felszívta magát és ahol csak tud nyilvánosan belerúg Magyar Péterbe. Legutóbb az Indexen iskolázta le a fiatal politikust. Az erről készült videót a cikkünk alján nézheted meg. 

Mindent jól csináltak

Gyurcsány Ferenc pártja rosszul szerepelt, zárójelbe került a választásokon, ehhez képest azt állítják magukról, hogy jobbak, mint valaha, mindent kiválóan csináltak és eszük ágában sincs lemondani. Ezek után Gyurcsány nekiesett Magyar Péternek, annál a Rónai Egonnál, akit két hete élő adásban hagyott ott Magyar Péter, mert Rónai minősíthetetlenül, újságíróhoz méltatlanul viselkedett vele. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Magyar Pétert fikázza Gyurcsány

A DK vezetője kínos stílusban fikázza Magyar Pétert. Így fogalmaz: “Tudod mit kolléga, álljál sorba, ha majd kiderül, hogy feleannyit kockáztattál mint mi, akkor szólhatsz, addig pedig köszönj kezit csókolómmal.”

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Rohadék politikai tömörülés

Gyurcsány arról is beszélt, hogy senkit nem érdekel Magyar Péter 30 százalékos győzelme. Ahogy  a DK vezetője fogalmaz: “30 százaléka nagyon sok rohadék politikai tömörülésnek volt a 20. században”.

Muzeális Gyurcsány

Láthatóan Gyurcsány próbálja felvenni a tempót Magyar Péterrel. Megpróbál szókimondó, dinamikus lenni, holott tegnap egy olyan videót posztolt, ahol csaknem fél órán keresztül magyarázta, miért nem mond le. “Gyurcsányt hallgatni olyan, mintha egy múzeumban lennék” – írták róla a Facebookon.

Rónai Egont az újságírók is elítélték

Meglepő, hogy Gyurcsány Ferenc pont annál a Rónai Egonnál esett neki Magyar Péternek, aki két héttel ezelőtt élő adásban próbálta meg számonkérni Magyart. Egészen elképesztő, amit akkor Rónai Egon művelt, ámokfutását a Magyar Újságírók Országos Szövetségénél is elítélték. Ide kapcsolódik: Botrány a stúdióban: Magyar Péter élő adásban hagyta faképnél az ATV-t, kivonult műsor közben, Rónai Egon csak ült és bámult, Magyar szerint provokáció volt, amit az ATV művelt vele – VIDEÓ

Összeesküvés-elmélet?

Ezek után talán nem is tűnik annyira összeesküvés-elméletnek, amit Magyar Péter állít az ATV, a kormánypropaganda és Gyurcsányék összefonódásáról, közös érdekeikről: Addig van Orbán-rendszer, amíg van Gyurcsány, amíg lehet gyurcsányozni, velük riogatni a választókat – állítja Magyar Péter.

Nagyon jó a Fidesznek

Gyurcsánynak most lehetősége lett volna távozni a politikából, hiszen a pártja csúnyán leszerepelt, rengeteg szavazó pártolt el tőlük. Gyurcsányék azonban nem adják fel, ez pedig nagyon jó a Fidesznek. A Magyar Péter által a kormánypropaganda részének tekintett ATV arca, Rónai Egon adott most felületet Gyurcsánynak.

Magyar Péter nincs lendületben

Magyar Péter most nincs lendületben. A szórakozóhelyi balhéja után eltűnt, egyre több újságírót, szerkesztőséget kezdett fikázni. A Tisza párt irigylésre méltó választási teljesítménye könnyen elillanhat, ha senkivel sem lesz hajlandó szóba állni Magyarországon a húzóembere. Hiába lesz valaki sikeres politikus Brüsszelben, a választói Magyarországon vannak. Ha nem foglalkozik velük, oda az eredmény, a választók elpártolnak tőle.

Vissza a régi kerékvágásba

Gyurcsány, a vén róka pontosan tudja, hogy egy ellenfelet akkor kell rugdosni, amikor meggyengül. Most meggyengültnek tartja Magyart. Eltűnt Brüsszelben, balhéja volt, rendőrségi vizsgálat várhat rá, ez mind alkalmas arra, hogy elvegyék tőle a kezdeményezést és visszatérjen minden a régi kerékvágásba oda, ahol van Magyarországon egy Orbán és egy Gyurcsány. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Itt van Gyurcsány videója

Kiemelt kép: Magyar Péter és Gyurcsány Ferenc – A fotó illusztráció, Adobe IA mesterséges intelligencia felhasználásával készült