Még 2020 szeptemberében tűnt el Gerő Zsolt. A családja kétségbeesve kereste, sokan a segítségükre siettek. A férfi menye tette közzé most a Facebookon, hogy egy év után megtalálták a családapát, sajnos csak holtan.

Tavaly ősszel tűnt el

2020. szeptember 9-én tűnt el Gerő Zsolt tájfutó. A rendőrségen kívül menye, Fülöp Erika is az interneten kért segítséget, hogy megtalálják apósát.

A 12. kerületben élt

A 79 éves sportoló a 12. kerületben, a Városmajor utcában élt egyedül, családja szeptember 9-én beszélt vele utoljára. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Telefon nem volt nála

„Telefon nincs nála, kórházba nem került. Eltűnésekor sötét hosszúnadrágot, fekete félcipőt és hosszú ujjú inget, esetleg pólót viselt, és egy kb A4-es méretű zöld, sportos válltáska volt nála amelyet mindig mellkason keresztbe vetve hordott” – írta a férfi eltűnése után menye.

A tájfutóktól is segítséget kértek

Gerő Zsolt „a Tabáni Spartacushoz (anno még Flexo-Spartacushoz) kötődött, és nyugdíjasként az Alpesi Rózsákat erősítette” – írta korábban a tájfutókhoz címzett másik Facebook-posztjában Fülöp Erika.

Sokat kirándult

 „Fia, Gerő Csaba és lánya, Gerő Emese szintén tájfutóként nőttek fel a Spariban. Mivel nagyon erősen kötődött a természethez, egészen nyár elejéig még heti rendszerességgel kirándult a Budai hegyekbe, ezért merült fel, hogy esetleg eltűnésekor is oda indult.”

Eltűnése előtt romlott az állapota

A férfi állapota romlani kezdett az utóbbi 2-3 hónapban, kivizsgálása folyamatban volt, lehet, hogy eltűnésekor zavart volt.

Megtalálták a holttestet

Gerő Zsolt holttestének maradványait eltűnése után több mint egy évvel, 2021. október 21-én egy gombász megtalálta a Normafa egy erdős lejtőjén. A családot erről 2021. december elején, a megtalálás után másfél hónappal értesítette a rendőrség. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A család köszöni a támogatást

„Köszönöm mindenkinek aki gondolt rá, aggódott érte, segítette a keresést. Köszönöm mindazt a baráti segítséget, lelki támogatást amelyet a család tagjai kaptak. Mérhetetlen, kimondhatatlan fájdalom, hogy ezt az utat választotta. Búcsúztatása 2022. 02. 22-én 11:00 órakor az Óbudai Temető Szóróparcellájában lesz” – írta friss bejegyzésében Fülöp Erika, Gerő Zsolt menye.

Ez is érdekelhet

“Anyám tök békésen megkérte, hogy viselkedjen vele normálisan, mire az orvos elküldte a k…a anyjába” – a fóti verekedős orvost állítólag egy betege korábban feljelentette, ezért távolították el Dunakesziről

Kiemelt kép: illusztráció