Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt pénteken reggel holtan találták budapesti otthonában Berki Krisztiánt. A médiaszemélyiség 41 éves volt. A rendőrség közlése szerint idegenkezűség gyanúja nem merült fel, közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálják az esetet.

A 9. kerületben történt

Ahogyan azt portálunk is megírta a reggeli órákban a rendőrség több autóval érkezett meg a 9. kerületbe, Berki Krisztiánék lakása elé, a helyszínre ezt követően pedig mentőautó is érkezett. Akkor még nem lehetett tudni, pontosan mi történt, ám nem sokkal később jött a hír: Berki Krisztián meghalt.

Megszólalt a rendőrség

Az ügyben néhány órával később rövid sajtótájékoztatót tartott még a helyszínen a rendőrség, elmondták, Berki Krisztián halála kapcsán nem merült fel az idegenkezűség gyanúja, így közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálják az ügyet, azonban arról is beszéltek, hogy kábítószergyanús anyagokat találtak a lakásban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Berki Mazsi erősítette meg a halálhírt

A médiaszemélyiség halálhírét egyébként a felesége, Berki Mazsi is megerősítette. Az özvegy a Borsnak azt mondta: “Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben.”

Nagyon szerette

“Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk”  

A sztárok is búcsúznak tőle

Berki Kriszitán halálhíre a hazai sztárvilágot is sokkolta, többen a közösségi oldalakon keresztül búcsúztak tőle. Egyebek között megszólalt Hajdú Péter, Kajdi Csaba, Vujity Tvrtko, ByeAlex és Schobert Norbi is.

Kapcsolódó:

Megszólalt a tornász Berki Krisztián is

Berki Krisztiánról híres névrokona, az olimpiai bajnok Berki Krisztián is megemlékezett a közösségi oldalán. Posztjában azt írta: “2-szer volt alkalmunk találkozni személyesen… Akkor is az edzőteremben… Köszöntünk egymásnak össze mososolyogtunk és jó edzést kívántunk… Nem voltunk semilyen kapcsolatban, de tudtunk a másikról… Ettől függetlenül megrázó és felfoghatatlan…Őszinte részvétem a családnak. Nyugodj békében Krisztián ” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a teljes poszt:

Kiemelt kép: Berki Krisztián és Berki Krisztián – Forrás: LifeTV, YouTube