Fejtetőre állt a BMW-vel, majd utasait hátra hagyva elmenekült egy férfi a Pest vármegyei Kerepes külterületén. Egyelőre azt sem lehet tudni, hogy milyen állapotban volt a baleset után. Az ügy később nem várt fordulatot vett: kiderült, hogy az eltűnt személy az autót ellopta és társaival, menet közben néhány helyre betörtek a településen.

Fejtetőre állt a BMW

Május 6-án este hárman haladtak egy BMW-vel Kerepes külterületén. A sofőr eddig ismeretlen okból elvesztette uralmát a jármű felett, egy balos kanyarban kisodródott, az autó megpördült, majd a tetejére borulva állt meg. Nem csak az ablakok törtek ki, de az autó tartalma is a földre szóródott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elfutott a sofőr

Az autóban utazó 40 év körüli férfit kórházba kellett szállítani sérülései miatt. A mögötte a hátsó ülésen utazó társának nem esett baja. A sofőrrel kapcsolatban azonban sem a mentők, sem a rendőrök nem tudnak semmit: az eset után ugyanis kimászott az autóroncsból és elfutott.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Segítségnyújtás elmulasztása

Ezzel nem csak a saját hibájából elkövetett balesetet hagyta ott, de azt a két férfit is, akik közül egyikük komolyabban megsérült  – állapította meg írásában az alapjarat.hu.

Nem biztos, hogy megúszta ép bőrrel

A szakemberek szerint, attól függetlenül, hogy kimászott és otthagyta utasait, egyáltalán nem biztos, hogy nem sérült meg. Ilyenkor az emberben bőséggel termelődhet adrenalin, ami miatt nem érezzük úgy a fájdalmat és a sérüléseket. Amint ez kimegy a szervezetből, súlyos állapotba is kerülhetünk.

Érdekes fordulat

Az esettel kapcsolatban a gödöllői rendőrök nyomoznak. Az ügy kapcsán segítségnyújtás elmulasztása miatt indítottak nyomozást. A történet azonban itt nem ért véget. Az egyik helyi Facebook-csoportban újabb érdekes információk láttak napvilágot az esettel kapcsolatban.

„Ellopták a kocsinkat”

„Nem csak baleset volt: ellopták a kocsinkat és ott tudta az egyik kistarcsai ismerős leállítani: észrevette, hogy a miénk. Ez kb. hajnali 2-kor történt, így volt idejük kirabolni Kistarcsát, sajnos az autó tele volt lopott cuccal” – olvashattuk egy hozzászólásban.

Kétszer is jött a mentő

„Sajnálom, ami történt, nagyon tették a dolgukat a rendőrök es kétszer is megállt ott a mentő” – írta egy szemtanú.

Kondiedzésre sietett

A Budapestkörnyéke.hu számolt be arról a hétvégén, hogy hatalmas fennakadást okozott egy gyorsan hajtó BMW-s fiatalember a Szentendrei úton. A BMW e46 a 3. kerületben haladt befelé Csillaghegy felől a Flórián tér felé. A sofőr épp kondiedzésre sietett, ám ehelyett a kórházban kötött ki. 

Megcsúszott a BMW hátulja

A férfi a Batthyány utcai jelzőlámpás csomóponthoz érve vélhetően nem az útviszonyoknak megfelelően vezette autóját, így a záportól nedves úttesten a jobbkanyarban a BMW hátulja megcsúszott. Az autó jobbra kisodródott, majd a HÉV pályája felé vette az irányt. 

Kitörte a villanyoszlopot

A BMW nagy erővel belecsapódott az elválasztó kerítésbe, amit több méteren kidöntött, majd megpördülve a bal hátuljával nekiütközött az ott álló beton villanyoszlopnak, amely kitört a helyéből és megdőlt. A gépjármű végül a H5-ös HÉV Békásmegyer felé tartó sínpárján állt meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció