A Gödöllői Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki egyik kiskorú tanítványával létesített szexuális kapcsolatot.

Egy falusi iskolában

A vádirat szerint a férfi informatika tanárként dolgozott egy Gödöllő környéki település általános iskolájában. A tizenkét év alatti sértett fiú az egyik tanítványa volt.

Trükköket mutatott

A férfi különböző, számítógépes játékoknál alkalmazható „trükkök” elárulásával a gyereket bizalmába férkőzött. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Lenyűgözte a fiút

Elérte azt is, hogy a gyermek felment hozzá a lakásába azért, hogy számítógéppel együtt játszanak. Az elkövető magatartásával teljesen befolyása alá vonta a fiút.

Szájon csókolta

A tanár először az iskolában, egy informatika óra előtt, az üres teremben csókolta szájon a sértettet. Ezt követően a tanítás előtt és után is hozzá rendszeresen feljáró gyermekkel szexuális viszonyt kezdett.

Barátnőjét ajánlotta

A férfi azt hazudta a gyermeknek, hogy van egy barátnője és nyugodtan cseveghet vele a közöttük lévő viszonyról. Ezzel a lehetőséggel a fiú élt is. Valójában azonban az állítólagos barátnő maga az elkövető volt.

Ezzel is visszaélt

A sértettel való álneves csetelést is csak arra használta fel, hogy elhitesse a gyermekkel, hogy nincs semmi rossz a kapcsolatukban.

Vádemelés 

A Gödöllői Járási Ügyészség minősített szemérem elleni erőszak bűntette és megrontás bűntette miatt emelt vádat az elkövetővel szemben.

Ez is aberráció, amin uralkodni kellene

Címlapfotónk illusztráció