A Fővárosi Állatkertben Kürtőskalács vigalom a Holnemvolt Várban, az Ázsia Centerben Állati kölyöknap, Pomázon a Breier Farmon élményhétvége, Budafokon a Magdolna udvarban mútlidéző családi nap, Újpesten a Vasúttörténeti Parkban Oldtimer show várja az egész családot fergeteges programokkal. Az ínyencekre a Margitszigeten grandiózus sörvacsora, a fóti könyvtárban ehető virágok várnak. A Barba Negrában Hobo Póka egon emlékkoncertjére, Kőbányán a Tutta Forza koncertjére kerül sor. A Hallo Bárban délutáni stand up, Isaszegen Cseke Katinka és Perjés János estje kínál jó szórakozást.

Kürtőskalács vigalom a Holnemvolt Várban

A Fővárosi Állatkertkertben háromnapos vigalom kezdődik, fergeteges családi programokkal, ízletes kürtőskalácsokkal. Állatkerti belépővel látogatható a rendezvény, helyszíne az Állatkert volt Játszóparkja.

A Tigris jegyében

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Grandiózus sörvacsora a Margitszigeten

Grandiózus Gourmet sörvacsora pénteken este, exkluzív, hétfogásos menüsorral, különleges bajor sörválogatással a Grand Hotel Széchenyi éttermében és korlátlan sörfogyasztással a Biergarten rendezvényen.

OLY SOKÁIG VOLTUNK LENN Póka Egon emlékkoncert a Barba Negrában

Május 13.-án, pénteken este, a Barba Negrában „Oly sokáig voltunk lenn” címmel koncertet tervezek néhai szerzőtársam és barátom, Póka Egon emlékére. Ezúttal kizárólag azokat a dalokat adjuk elő, amiket közösen írtunk. Szeretettel várunk mindenkit! – invitál tisztelettel Hobo a Barba Negrába.

Tutta Forza koncert Kőbányán

Klasszikus filmzenékből összeállított koncert, a Karib-tenger kalózaitól Ennio Morriconéig, pénteken este a Kőrösi Kulturális Központban.

Minden gyerek tigris lehet

Állati kölyöknap az Ázsia Centerben

Május 14-én, szombaton két év kihagyás után az AsiaCenter újra megrendezi népszerű gyermeknapi rendezvényét, az Állati Kölyöknapot! Az egész napos, ingyenes családi programon biztosan sok-sok kistigrissel találkozhatunk majd, az AsiaCenter arcfestője ugyanis minden gyermekből kistigrist varázsol!

Alma együttes, Ricsi bohóc és Gáspár Laci is a fellépők közt

A kicsik örömére délelőtt fellép majd az Alma Együttes, Ricsi Bohóc és a BumBum Együttes, délután pedig Kollányi Zsuzsi és Gáspár Laci lép színpadra. A műsorvezető Csorba Miki lesz. A színpadi programokon kívül többek között lesz kézműveskedés, kutyás bemutató, állatsimogató, és motoroztatás, valamint tigrises játékok tomboláért és nyereményekért.

Családi hétvége Pomázon, a Breier Farmon

A pomázi élménybirtok egész hétvégén családi programokkal vár. Lesz ugrálóvár, exathlon pálya, arcfestés és csillámtetkó, ügyességi versenyek, tombola, tüzes koktélok ás sok más meglepetés!

Múltidéző családi nap Budafokon a Magdolna udvarban

Egésznapos családi nap mindenkinek. Lesz többek közt beszélgetés Kertész Edina, gyermekkönyvíróval, vándorjátszóház, műtárgysimogató. A kreatívokat művészeti workshopok várják a Magdolna udvarban.

Ehető virágok a fóti Könyvtárban

Virágkonyha címmel Halmos Monika tart kóstolóval egybekötött könyvbemutató előadást szombaton 10 órakor Fóton, a kisalagi könyvtárban.

Oldtimer show a Vasúttörténeti Parkban

Május 13-15-ig kerül megrendezésre Közép- és Kelet-Európa legnagyobb oldtimer-jármű kiállítása a Magyar Vasúttörténeti Parkban. 10 hektáros rendezvényterületen rengeteg program várja a látogatókat. 500 oldtimer jármű kerül kiállításra, köztük nagyon ritka és Magyarországon soha sem látott oldtimer autók és motorok. A külső területeken lesznek elhelyezve a nagyobb járművek: buszok, teherautók, traktorok, USA autók.

Három napon át az oldtimereké a főszerep!

Ezen a hétvégén egy igazi gőzmozdonyt is felfűtenek és életre kel az összes vasutas interaktív program: lóvasút, sínautó, hajtány, kerti vasút. A Víztorony Parkban lesz OT Találkozó is, naponta változó oldtimer autókkal.

Boldogság avagy élet 50 fölött – Cseke Katinka és Perjés János Isaszegen

Iaszegen a Művelődési Házban május 14-én 18 órakor „Boldogság avagy élet 50 fölött” címmel Cseke Katinka és Perjés János mutatja be Eric Assous művét. Rendező: Szitás Barbara

Meztelen emberek ruhában stand up a Hallo Bárban

Antinepresszáns címmel először Magyarországon! Hihetetlen kulturális élmény és önfeledt nevetés egész délután. Csak most, kinyit nappal is Budapest ikonikus éjszakai szórakozóhelye, a Halló Bár.
A táncoslányok szabadnapot kapnak, helyettük a színpadon humoristák okoznak maradandó alakváltozást mindenkiben, legalábbis rekeszizmokban, Az erotikát felváltja a romantika, rúdon tánc helyett poénok pörögnek majd. Modern Stand-up egy ikonikus, Moulin Rouge vagy varieték hangulatát idéző szórakozóhelyen.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/allatkert