A pátyi pincesoron különleges kávézó várja a házi sütemények szerelmeseit akár reggelire is. Népszerű művészeink és kutyáik fotóból tárlatot tekinthetünk meg Gödöllőn, Esztergomban pedig a jazz és a sárkányok uralják a vasárnapot.

Reggelizz Pátyon, a C’est la vie-ben

Amikor éppen egy nyugalmas kávézás vagy franciásan könnyed falatozás lenne jó, a pátyi pincesoron vár egy kis csöndes kis kávézó. C’est la vie (ejtsd: szelávi) Igazi, franciás, vidéki hangulat, kellemes terasz, otthonos miliő.

Franciás reggeli

Kép forrása: Facebook/cestlavie

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Házi sütemények

A kínálatban finom kávék, házi készítésű sós és édes piték, torták, teasütemények. Igazi vasárnapi reggeliző helyszín egy különleges vasárnapon. Kutya- és gyermekbarát helyszín.

A kutya ezer arca kiállítás Gödöllőn

Legkedvesebb, legbensőségesebb pillanataikat kutyáikkal: Balsai Móni és Ujj Mészáros Károly, Barabás Évi, Oroszlán Szonja, Tilla és Farkas Roland (Wolfie) állt Chikán Erika kamerája elé.

Kutyafotók kavalkádja

Kép: Chikán Erika

Kutyaképek a kastélyokban

Ezeket a csodálatos képeket nézhetik meg augusztus elejéig a Gödöllői Királyi Kastélyban, „A kutya ezer arca” című kiállításon, valamint a Nagy Vizslanaptár 2020 további képeit a hatvani Grassalkovich-kastélyban.

Sárkányszelídítő jazz napok Esztergomban

A Szentgyörgymezői olvasókör programja vasárnap Bolba Éva és a Jazzterlánc – ingyenes gyermekkoncertjével kezdődik, majd a Rafael Mário Triot hallhatjuk.

Az egész családnak

Jazz minden mennyiségben

A délutáni Sárkányszelídítő programban Kovács Linda-Bögöthy Ádám Duo és László Attila Fusion Circus lépnek ígér színvonalas szórakozást.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook.com/oroszlan.szonja.7