Pátyon kutyás Mikulás kupa: futó, kerékpáros és fogathajtó versenyt rendeznek. A Mikulás a Normafánál és Tárnokon várja a gyerekeket, Csillebércre és a Sashalmi piacra Mikulásvonattal is érkezhetünk. Rutkai Bori a Marczibányi téren Mandulkával a karácsonyvárról mesél, Etyekre adventi gasztroprogramra hív a Chefparádé. Sisivel a Nemzeti Múzeumban találkozhatnak kicsik és nagyok, a kerékpárosok bebiciklizhetik a Kertvárost. Biatorbágyon a Leszállás Párizsban című vígjáték kínál esti szórakozást, Vecsésen pedig a Tankcsapda ad koncertet.

Kutyás Mikulás kupa Pátyon

Kutyás futó, kerékpáros, dogscooter és fogathajtó verseny és országos bajnokság Pátyon szombaton és vasárnap. Részt lehet venni az 1 napos Happy futamon is. A VERSENYEN BÁRMILYEN FAJTÁJÚ KUTYÁVAL LEHET INDULNI de agresszív kutyák nem versenyezhetnek!

Bármilyen fajta kutyával indulhatunk

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Osziboszi és a Mikulás Tárnokon

Találkozás Sisivel a Nemzeti Múzeumban

Élő interpretációs tárlatvezetés a Magyar Nemzeti Múzeumban. Milyen lehetett Bajorország végtelen erdői és hűs tavai mellett felnőni messze a spanyol etikett fojtogató szabályaitól? A program során maga Erzsébet királyné mesél otthonáról és gyerekkoráról. Az élő szereplős tárlatvezetés ezúttal a legkisebbek számára is igazi élményt nyújthat interaktivitásának és gyermek központúságának köszönhetően. Erre és még sok más kérdésre magától Erzsébet királynétól kaphatják meg a választ az érdeklődő kicsik és nagyok!

Interaktív program Erzsébet királynéval

Mandulka és a karácsonyvár a Marczibányi téren

Rutkai Bori új mesekönyve és zenekarának téli lemeze végigkísér minket az ünnepváró decemberen. Ahogy az adventi naptár ablakai, úgy nyílik ki egy-egy újabb történet, így közeledünk meséről mesére a titokzatos Karácsonyvárhoz. A koncerten Bori színpompás, horgolt bábjaival kelti életre Mandulka manóanyó téli meséit és az igazi Mikulás is ellátogat a gyerekekhez. Számos vendégzenész és énekes barát is közreműködik, illetve Bori festményeiből készült vetítés is kíséri a zenés bemutatót.

Mikulás Csillebércen

December 4-én és 5-én színes programokkal és apró ajándékkal várja a Mikulás a gyerekeket a Gyermekvasút Csillebérc állomásán. A családokat egyórás szabadtéri programra hívja a Mikulás krampuszaival együtt. A gyerekeket vendégül is látja a Mikulás saját ünnepi vasúti kocsijában. Kicsik és nagyok egyaránt készíthetnek karácsonyi képeslapot, karácsonyfadíszt, lesz üvegfestés, gyöngyfűzés és játékos vetélkedők a krampuszokkal. A kis vasútbarátok kipróbálhatják a hajtányozást, valamint fényképezkedhetnek a gőzmozdonnyal is. A csillebérci fák alatt ízletes harapnivalók és forró italok fokozzák az adventi hangulatot.

Vár a Mikulásvonat

Forrás: www.rozsakunyho.hu

Mikulás a Normafánál

A Normafa Rendezvényház színes programokkal várja a legkisebbeket, akik a számtalan program mellett találkozhatnak természetesen a Mikulással is.

Kézműves vásár és Mikulásvonat a Sashalmi piacon

Szombaton kézműves vásárral és Mikulásvonattal, vasárnap bababörzével és Mikulásvonattal várja látogatóit a Sashalmi Piac.

Közös bebiciklizés a Kertvárosban

A kertvárosi bebiciklizés során egy 2-3 órás városi túrát teszünk Sashalmon és Mátyásföldön. Az útvonalat úgy állítottuk össze, hogy a lehető legtöbb kerékpáros létesítményt kipróbálhasd, és bemutathassuk azokat a legalapvetőbb közlekedési szituációkat, amelyekkel a hétköznapok során találkozhatsz kerékpárral közlekedve. A túra során több helyen megállunk, beszélünk az írott és íratlan szabályokról, tévhitekről és a valóságról, praktikus tanácsokat adunk, visszajelzéseket kérünk. Célunk, hogy a bebiciklizés során olyan ismeretekre és egy kis gyakorlatra tegyél szert, ami után nagyobb önbizalommal fogsz biciklire ülni a városban. – írja a szervező Kerékpárosklub.

Leszállás Párizsban, a világ legtöbbet játszott vígjátéka Biatorbágyon

Ha a „színházcsinálók” biztosra akarnak menni, akkor a bohózatok bohózatához nyúlnak, ez pedig nem más, mint a Boeing Boeing (Leszállás Párizsban). Camoletti komédiája még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, ugyanis ez a világon legtöbbet játszott vígjáték!!!

Giunness Rekord!

Bernard, a fiatal francia sztárépítész, vérbeli playboy: menő lakásából Párizs csodálatos panorámájában gyönyörködhet, meg persze meseszép menyasszonyában, akit mámorosan szeret, de mámorosan szereti másik menyasszonyát is. És a harmadikat is. Mert egy modern férfinak ugye három menyasszony az ideális, csak mind légiutas-kísérők legyenek, s menetrend szerint elkerüljék egymást – a történetet most a biatorbágyi Juhász ferenc Művelődési Központ tűzi műsorra.

Advent Etyeken a Chefparádéval

December 4-én szombaton karácsonyi gasztrokalandozunk. Az új könyvünk megjelenése apropóján a Chefparade Country karácsonyi díszbe öltözik és egy különleges ebédmenüsorral vár minden kedves vendéget a fűtött teraszon. Most mi főzünk és a főzőiskola voucherek sem érvényesek, de a „konyhánk nyitott” és a szakácsaink is kedvesek, szívesen megmutatjuk mi és hogy készül, látványba főzünk és tálalunk. Lesz sok finom etyeki bor (forralt is!) és pezsgő, házi szörpök, persze egy-egy téma köré maga az ebéd menüsor – invitálják az ínyenceket a Chefparádé etyeki birodalmába.

Tankcsapda Vecsésen

A Bálint Ágnes Kulturális Központban este 19 órától Tankcsapda koncert, a Nincsenek szavak turné újabb állomása.

Nincsenek szavak

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/ sleddogsportclub.hu