Küzdött az életéért az a 26 éves, kétgyerekes győri anya, akit élettársa egy vita hevében lökött ki a tizedikről tavaly márciusban. A 33 éves férfi ellen most emeltek vádat emberölés miatt. 

Veszekedni kezdtek 

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, egy 33 éves férfi a tizedik emeletről kilökte barátnőjét Győrben. A férfi és a nő viszonya 2023 márciusára megromlott, mert a férfinak új kapcsolata lett, és emiatt gyakran veszekedtek. Mikor újabb veszekedés tört ki, a helyzet a dulakodásig fajult.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

A 10-ről zuhant le 

A férfi kijött a szobából, a nő sírni kezdett és kinyitotta az ablakot. Mikor egy rokon szólt, a férfi visszament a szobába, üvöltözni kezdett a nővel, majd megragadta és kilógatta az ablakon. A nő próbált visszamászni, de nem sikerült neki, és lezuhant a tizedik emeletről, a helyszínen meghalt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Küzdött az életéért

Az áldozat egy 26 éves, kétgyermekes győri nő volt, aki küzdött az életéért. Próbált kapaszkodni a férfi karjaiba, megpróbált visszamászni, de nem tudta tartani magát és a mélybe zuhant.

Vádat emeltek 

A férfi ellen emberölés miatt vádat emeltek. Az ügyészség szerint ugyanis megragadta és kilógatta az ablakon a nőt, aki hiába próbált visszamászni, lezuhant és szörnyethalt. A férfi a kihallgatásán azzal védekezett, hogy a nő öngyilkos lett. A férfi korábban rablásért ült börtönben, 2022-ben szabadult.  

14 évet kaphat

Ha a férfi beismeri tettét és lemond a tárgyalásról, 14 év szabadságvesztést és 10 év közügyektől eltiltást kaphat. Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Törvényszék fogja meghozni. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció