Ezernél is több lájkot kapott fél nap alatt Dunakeszi polgármestere miután felköszöntötte 18 éves lányát a születésnapján. Erről fotót osztott meg a közösségi oldalán, ezt imádták a követői, igazi lájkszüretnek bizonyult a fotó. Dióssi Csabának négy gyermeke van, most a legkisebbnek fontos kérdést tett fel.

A legfiatalabb is nagy lett, fontosat kérdezett az apuka

Pici korától kezdve a családban mindenki Pindinek hívja, mert négy gyermekem közül ő a legfiatalabb. Ma megkérdeztem tőle, hívhatom-e továbbra is így, hisz már kész hölgy. De szerencsére van, ami nem változik, nekünk ő Pindi marad – ezekkel a szavakkal köszöntötte fel Dióssi Csaba legkisebb gyermekét.

Családi ebéd virágcsokorral

Hatalmas virágcsokrot és egy mókás plüssfigurát vitt neki ajándékba. A BudapestKörnyéke.hu úgy értesült, hogy ez a tényleges, csütörtöki szülinapnak szólt, a hétvégén családi ebéd és ajándékozás is lesz.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A polgármester apuka eltöprengett

Melinda csütörtökön töltötte be a 18. életévét és a poszt alapján édesapja már tart tőle, hogy kellő modernséggel tudja-e ünnepelni vele ezt a különleges napot.

Két asszony négy gyerek

Dunakeszi polgármesterének egyébként 4 gyereke van az első házasságából, a jelenlegi párjával élettársi közösségben élnek.

Sikeres srácok

A Dióssi család kimondottan sportos életmódot folytat. Legidősebb fia testépítő, ahogy a fotóját elnézzük, komoly edzésmunkát végez. Másik fiúgyermeke ökölvívó, rendszeresen indul a magyar bajnokságokon, ahol bár döntős még nem volt, de mérkőzéseket már nyer az UTE színeiben.

Dióssi Balázs, a polgármester testépítő fia – Forrás: Instagram/diossib

Központban a sport

A polgármester rendszeresen úszik, ezért a reggeli hivatalos programokat ehhez kell igazítani. Másik kedvenc sportága a tenisz, heti több órát edz, és rendszeresen indul amatőr megmérettetéseken.

Lájközön

Lányának mostani köszöntője valósággal felrobbantotta Facebook-oldalát, cikkünk írásokat már 1000-nél több reakciót, lájkot kapott.

Sokat pörög a Facebookon

Dióssi Csaba egyébként is híres arról, hogy aktívan használja a közösségi oldalát legyen szó tájékoztatásról, véleménykérésről, de olykor a sportos magánéletéről is tesz közzé fotókat.

Az agglomeráció nagy nyerteseinek egyike

A 2019-es önkormányzati választások utáni elemzésünkben komoly érdemnek tekintettük az internetes jelenlétét, amely hozzájárult a választási győzelméhez miközben a környékbeli Vácon, Gödön a választók lecserélték a polgármesterüket.

Kiemelt kép: Dióssi Csaba és szülinapos lánya, Melinda – Forrás: Facebook/Dióssi Csaba