Esős időben, a lakása ablakából kivezetett árammal töltötte elektromos autóját egy lakos Óbudán, az esetről fotó is készült.

Kivezette a hosszabbítót

Óbuda-Békásmegyer Közterület-Felügyelet oldalán tették közzé azt a fotót, amin jól látható, az egyik lakos az esős, rossz időjárási körülmények között, a lakótelepi lakása ablakából vezette ki a hosszabbítót, amivel aztán a parkolóban álló autóját töltötte. A kábel felügyelet nélkül, a vizes járdán volt végig vezetve az autóig

Kiszúrta a rendőrség

A poszt tanúsága szerint mindez január 16-án, a késő délutáni órákban történt, a dologra a rendőrség és a közterület-felügyelet közös Őrszem20 járőrei lettek figyelmesek a Szőlő utcában.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Felügyelet nélkül

Az elektromos hosszabbító kábel egy emeleti ablakból volt kiengedve és a vizes járdán keresztül, felügyelet nélkül vezették az elektromos autóhoz, olvasható a bejegyzésben.

Mentek a zsaruk

Mivel elektromos berendezéseket közterületen csak az illetékes szakhatóság engedélyével lehet használni, és csak az erre vonatkozó szabványoknak megfelelő eszköz alkalmazható, ezért a járőrök azt az utasítást kapták, hogy derítsék fel ki végzi a szabálytalan tevékenységet, és szólítsák fel annak megszüntetésére.

Fotón a szürreális eset:

Felszólították

A járőrök a szükséges intézkedéseket megtették. A jármű tulajdonosát a központi nyilvántartásból lekérték, majd telefonon értesítették. A helyszínen megvárták a gépjármű tulajdonosát, akit igazoltattak, majd felszólították a tevékenység megszüntetésére.

Ez is érdekelhet:

Hatalmas csattanással ment egymásba két autó Káposztásmegyeren: vétlen Peugeot akkorát pördült, hogy a szembe sávban tudott megállni – Fotók a helyszínről

Kiemelt kép: Óbuda-Békásmegyer Közterület-Felügyelet Facebook