Autóbusszal ütközött egy személygépkocsi szombat reggel Gyálon, a balesetben a járművezetők és a menetrend szerint közlekedő járat három utasa könnyebben megsérült – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Lakóház kerítésének ütközött

Hadházi Kornél elmondta: a baleset következtében a busz egy gyáli lakóház kerítésének ütközött. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felvétel a helyszínről:

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Tűzoltók a helyszínen

A katasztrófavédelem arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos és a gyáli önkéntes tűzoltók vonultak ki a helyszínre.

Ez is érdekelhet:

Az M7-esen is busz ütközött

Mindeközben egy busz és három személyautó ütközött össze az M7-es autópályán szombat délelőtt Martonvásárnál, a baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki a sztráda Balaton felé vezető oldalán – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Itt történt

Hárman megsérültek

Sebestyén Mária elmondta: az első információk szerint a balesetnek három könnyebb sérültje van. A forgalom a leállósávban haladhat, a belső sávokat lezárták.

Önkéntes tűzoltók

A katasztrófavédelem arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az érdi hivatásos tűzoltók munkáját a baleset helyszínén a martonvásári önkéntes tűzoltók segítették, akik felitatják a kifolyt motorolajat.

Jelentős a torlódás

Az Útinform a jelentős torlódás miatt azt javasolja, hogy aki teheti, Tárnoknál a 7-es főút felé kerüljön. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Katasztrófavédelem videorészlet