Leugrott a Szabadság hídról péntek reggel egy 20 év körüli férfi, aki a helyszínen meghalt. Tegnap Újpalotán egy 37 éves férfi ugrott ki a 7. emeletről. Ő sem élte túl a zuhanást.

Tragédia a Szabadság hídon

Eddig tisztázatlan körülmények között 2021. augusztus 6-án 5 óra 35 perc körül lezuhant a hídról egy 20 év körüli férfi a Szabadság híd pesti oldalán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szándékosan ugrott

A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. A Bors információi szerint a férfi szándékosan ugrott el le a hídról.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Az MTI szerint leesett

A férfi 5 óra 35 perc körül zuhant le a híd pesti oldaláról, és olyan súlyosan megsérült, hogy meghalt. Az MTI úgy tudja, hogy a férfi fényképet akart készíteni, ezért mászott fel a hídra.

Újra elindult a forgalom

A rendőrök a helyszínelés idejére a hidat teljes szélességében lezárták. A BKK járatai is módosított útvonalon közlekedtek. Nemsokkal 9 óra előtt azonban újra megindult a forgalom a Szabadság hídon.

Tragédia Újpesten

Amint arról csütörtökön a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, Újpalotán egy 37 éves férfi ugrott ki egy tízemeletes társasház hetedik emeleti lakásának ablakából. A férfi nem élte túl a zuhanást, a helyszínen életét vesztette.

Tavaly is tragédia történt

Tavaly szeptemberben szintén leugrott egy ember a Szabadság hídról. A helyszínen lévő szemtanú azt mondta, hogy a férfi az ugrás előtt kb. 15 perccel érkezett a hídra, majd levetkőzött alsónadrágra és hátra hagyva ruháit és táskáját felmászott a korlátra és a mélybe vetette magát.

40 év körüli férfi ugrott

A szemtanúk hívták végül a hatóságokat, akik 10 perccel később már a helyszínen voltak, akik azonnal megkezdték a 40 év körüli férfi keresését.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Szabadság híd