Kiugrott az ablakon és meghalt egy férfi Budapesten, a 15. kerületben. Az áldozat a hetedik emeleti lakásból zuhant a földre.

Kiugrott az ablakon

Kiugrott egy férfi csütörtökön egy tízemeletes panelház hetedik emeletéről Budapesten. Az eset Újpalotán történt – írja a ittlakunk.hu. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vizsgálják az esetet

A BRFK közlése szerint, nem merült fel bűncselekmény és idegenkezűség gyanúja, s a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

37 éves férfi halt meg

Az áldozatról egyelőre annyit lehet tudni, hogy egy 37 éves férfiről van szól, aki nem élte túl a zuhanást.

Tragédia a Havanna lakótelepen

Néhány hete írtunk arról, hogy a Havanna lakótelepen, a 10. emeletről kiesett egy idős asszony. Márta néni ablakpucolás közben zuhant a mélybe, ő sem élte túl a balesetet.

Véletlenül esett ki

A baleset után a szomszédok azt hitték, hogy az egyedül élő nő szándékosan ugrott ki takarítás közben az ablakon. Később kiderült, hogy az asszony egy véltelen baleset áldozata lett.

Kizuhant egy másfél éves gyermek

Idén januárban kizuhant egy másfél éves gyermek egy társasház második emeletéről Újpesten. Az anyja próbált rajta segíteni, de a gyerek légzése és keringése is leállt.

Újraélesztette a rendőr

Az elsőként helyszínre érkező kerületi járőrnek, Varga Tibor őrmesternek szerencsére sikerült újraéleszteni a kislányt, akinek állapotát a megérkező mentők stabilizálták, majd életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: illusztráció