Hétfő este kigyulladt egy autó Budán a Szerémi úton. Olyan hővel égett, hogy a videót készítő autós is megérezte a hősugárzást. A videó a cikkünk alján nézhető meg

A baleset a Savoya Park közelében történt, egy oszlopnak csapódott az autó, ezt követően gyulladt ki.

Az égő autóról 20:33-kor készült egy felvétel és a bpiautosok.hu oldalra került ki. A felvétel készítője azt írta, hogy “Szerintem megcsúszhatott az enyhe S vonalvezetésben, kicsúszott oldalra és kigyulladt. Olyan hővel égett, hogy a belső sávban a sofőr oldalon lehetett érezni a forróságot.”

A videón az látszik, hogy a rendőrök már megérkeztek, a tűzoltók vélhetően még úton voltak a felvétel készítésének pillanatában.

Sok a jármű ég ki

Legutóbb november elsején írtunk kigyulladt járműről. Akkor teljesen kiégett egy autó a Budakeszi úton a 2. kerületben. A forgalmat leállították, se ki, se be nem lehetett menni a Budakeszi úton.

Két héttel ezelőtt az M5-ösön egy busz gyulladt ki, másfél hónapja pedig az M3-ason Gödöllőnél egy autó, akkor teljesen lezárták egy időre az autópályát.

Az elmúlt fél évben rengeteg jármű égett el Budapesten és az agglomerációban. Turistabuszok égtek ki az M3-ason, BMW egy udvarban egy másik pedig a Premier Outlet parkolójában.

Kiemelt kép: részlet a videóból