Ahogyan azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta kórházba szállították Gálvölgyi Jánost, akinek információk szerint súlyos az állapota, jelenleg az intenzív osztályon kezelik. A színész a 2. kerületi otthonában lett rosszul, ezt követően a lányai vitték be a kórházba.

Lányai vitték be

Az RTL Híradót a család értesítette, a színművészt a lányai vitték be a kórházba. A családtagok először mentőt hívtak Gálvölgyi Jánoshoz, mert nem kapott levegőt és félrebeszélt, azonban mikor még fél óra múltán sem érkezett meg a mentő, sőt kiderült, el sem indult, akkor a lányai úgy döntöttek, ők maguk viszik kórházba édesapjukat. A mentők egyébként vizsgálják a történteket. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagyon rosszul volt

„9 óra 40-kor hívott a nővérem mentőautót az édesapánkhoz, aki nagyon rosszul volt. A mentőket felhívta és mondta, hogy nem kap rendesen levegőt és félrebeszél” – magyarázta az RTL-nek Gálvölgyi János kisebbik lánya. Gálvölgyi Dóra ekkor azonnal kocsiba ült, fél óra alatt a szülei házához ért, a mentők azonban ekkor még nem voltak ott.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem jött a mentő

„Fél 11 körül felhívtam a mentőket, hogy hol van a mentőautó, mert az édesapám láthatóan tényleg nagyon rossz állapotban van. Azt mondták, hogy még nem sikerült elindítaniuk az autót” – mondta Dóra a Híradónak. A színész lánya ezt követően nagyon kétségbeesett, elmondta emelt hangon reagált a mentőszolgálat diszpécserének.

Nem kapott levegőt

„Megpróbált az úriember beszélni velem, hogy hogy érzi magát az édesapám, de elmondtam neki, hogy nem értek hozzá, hiszen nem vagyok orvos, azt látom, hogy nem kap rendesen levegőt és félrebeszél.”

Emelt hangon

„Valóban emelt hangon mondtam mindezt. Ekkor közölte, hogy velem nincs mit beszélnie, és rám tette a telefont” – magyarázta, majd hozzátette: az ismerősök javaslatára úgy döntöttek, ők maguk viszik be apjukat a kórházba.

Két oldalról tartották

„Gyakorlatilag úgy hoztam át a városon, hogy mellettem ült az anyósülésen, hogy mi tartottuk két oldalról a nővéremmel vezetés közben, merthogy annyira rosszul érezte magát”

Oxigént kap

Gálvölgyi Jánost a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára vitték, mert az volt a legközelebb. Az intenzívre került, az állapota információk szerint stabil, oxigént kap. A színésznek ma este előadása lett volna a színházban, ám ez a történtek fényében elmarad. Az Index információi szerint Gálvölgyi Jánost jelenleg lélegeztetőgépen tartják. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lányai beszéltek arról, mi történt:

Kapcsolódó:

Az intenzív osztályra került Gálvölgyi János

Kiemelt kép: Gálvölgyi János – Forrás: RTL