Remek programot kínál az interaktív Pénzmúzeum és az Álmok álmodói 20 kiállítás a Millenárison. Erzsébetvárosban a Csányi5-ben Rejtő Jenő rajongóit várja Howard úr, Margentin István a Kis Présházban a Bartókon Horváth Florenciával tart irodalmi estet. A Radovin Borkereskedésben badacsonyi borokat kóstolhatunk Szászi Endrével.

Látogatás a Pénzmúzeumban

Az interaktív Pénzmúzeumban a látogatás ingyenes, de előzetes időpontfoglaláshoz kötött! Három emeleten több mint 200 kijelző és projektor, 54 egyedi installáció és játék, több száz négyzetméter infografika és 133 kisfilm segíti megérteni a pénz és a gazdaság működését minden korosztály számára.

Ingyenes, de regisztrációhoz kötött

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Álmok álmodói a Millenárison

Zseniális magyar találmányok, fantasztikus áttörések és lebilincselő történetek várnak az Álmok Álmodói 20 interaktív kiállításon! A Millenárison az egész családnak remek program, hatalmas élmény.

Alakítsuk együtt a jövőt!

HOWARD ÚR ERZSÉBETVÁROSBAN

A REJTŐ-KLUB MÁRCIUSI PROGRAMJA. Könnyed szövegkollázs Rejtő Jenő műveiből. A világot jelentő zongoránál: FESZTBAUM Béla Jászai Mari-díjas színművész. Közreműködik: THURÓCZY Gergely irodalomtörténész, Rejtő-kutató a Petőfi Irodalmi Múzeumból.

A humor nehézatlétája

Margetin István: Kötetlenül a Kis Présházban

Margetin István 1979-ben született Budapesten, jelenleg is itt él. Novelláit 2019 óta publikálja, ugyanebben az évben szerepelt a PesText fesztivál shortlistjén Igaza van című írásával. Szövegeit eddig többek közt a Jelenkorban, a Literán és az Élet és Irodalomban olvashattuk, első novelláskötetén dolgozik.

Az estet Horváth Florencia költő, kulturális újságíró moderálja

Borkóstoló Szászi Endrével a Radovin Borkereskedésben

Hosszú kihagyás után végre újra! A Grand Radovin megnyitása óta rengeteg fantasztikus hangulatú kóstolónak adott otthont, így boldogan adjuk hírül, a sor folytatódik! 2022 első kóstolóján a Badacsonyi borvidék egyik meghatározó alakjával, Szászi Endrével találkozhatunk.

Badacsonyi borokkal

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/penzmuzeum