Összeesett és meghalt egy a férfi Budapesten, az Egressy úton található Spar előtt. A szakemberek hamar a helyszínre értek, de már nem tudták megmenteni az életét. Pár hete az egyik óbudai bevásárlóközpontban halt meg hasonló körülmények közt egy idős férfi.

Összeesett a parkolóban

Épp az autójához ment volna egy férfi, amikor egyszer csak összeesett és meghalt egy a 14. kerületben. A Bors információi szerint az Egressy úton a Spar előtti parkolóban lett rosszul egy 50 év körüli férfi, amit az arra sétálók észrevettek.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jöttek a mentők

Az egyik járókelő látta, ahogy a férfi összerogyott és a földre zuhant, ő hívott hozzá mentőt. A szakemberek hamar a helyszíne értek, de már nem tudták megmenteni a férfi életét.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megszólalt a szemtanú

„A mentősök és a rendőrök tűntek fel először. Amikor közelebb értem, láttam, hogy a földön fekszik valaki, aki le van takarva, itt már gondoltam, hogy nagyon nagy baj van… ott volt egy nő is, akiről kiderült, hogy ő hívta a férfihoz a mentőket” – mondta az egyik szemtanú.

Infarktust kapott

„Ő vette észre, hogy a férfi összeesett. Állítólag a parkolóban lévő autójához ment volna, de már nem tudott beülni. Hamar kiértek a mentők, megpróbálták újraéleszteni a férfit, de ez már nem sikerült. Amikor megkérdeztem a hölgyet, hogy mi történt, azt mondta, hogy a férfi infarktust kaphatott”. A történteket a BRFK is megerősítette a Borsnak, és hozzátették, hogy bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

Tragédia Óbudán

Mentőket kellett riasztani egy bevásárlóközpontba január 15-én hétfőn, Budapesten, a Bécsi úton. Egy idős férfi vásárlás közben rosszul lett, életét sajnos nem tudták megmenteni. 

Rosszul lett a boltban

„Éppen a heti bevásárlást intéztem hétfőn, amikor látom, hogy valami történik a boltban Hamar kiderült, hogy egy idős férfivel történt valami nagyon súlyos dolog, láttam, ahogy a földön fekszik magatehetetlenül” – mondta az eset után az egyik vásárló

Többen hívták a mentőket

A vásárlók közül többen próbáltak mentőt hívni, és a boltban dolgozóknak is jelezték, hogy nagy baj történt. Hamarosan ki is érkeztek a mentők, akik megpróbáltak a bácsinak segíteni. „Nagyon sajnáltam, rossz volt látni ezt az egészet. Én nem is tudtam nézni.”

Tragédia a 11. kerületben

Tavaly márciusban Gazdagréten, egy 50 év körüli férfi a Sparban vásárolt, éppen fizetni készült, amikor váratlanul összeesett és meghalt. Mindenki rohant segíteni, miközben kihívták a mentőket is.

Mindent megtettek

„Ők mindent megtettek, amit csak lehetett, megpróbálták újraéleszteni, de sajnos már késő volt. Azt mondták, tüdőembóliát kapott ” – mondta az egyik vásárló, aki végig nézte a tragédiát.

Dráma a Tescoban

November végén, sokkoló jelenetek zajlottak a debreceni Tescóban, ahol egy 50 év körüli férfi hirtelen összeesett vásárlás közben. Az üzlet dolgozói azonnal a segítségére siettek és hívták a mentőket, így a mentésirányító telefonos instrukciói szerint a bejelentő megvizsgálta a beteget, aki ekkor már nem is lélegzett. 

Defirillátort használtak

Azonnal indult a rohamkocsi, hogy segítsenek miközben az ott dolgozók megkezdték a férfi újraélesztését. Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán megosztott bejegyzése szerint a bolt egyik munkatársa még a kihelyezett defibrillátorért is elszaladt, amit használtak is. A mentők perceken belül helyszínre értek és emelt szinten küzdöttek tovább a férfi életéért, amit az eladók továbbra is mindenben segítettek. Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek és a férfit stabil állapotban szállíthatták kórházba. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció