Kibabrált a nedves úttest egy Toyota RAV4 személygépkocsival és dél-koreai utasaival. Az autó megcsúszott az Erzsébet híd budai hídfőjénél és a terelőelemek tetején állt meg. Beszámolónk végén mutatjuk helyszíni felvételeinket.

Csúsztak az utak

A csapadékosra váltott időjárás következtében több baleset is történt Budapesten. Már beszámoltunk róla, hogy a 2. kerületben elszabadult egy Mercedes, és az 1. kerületben is volt dolguk az egyenruhásoknak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kisodródott a Toyota a hídnál

A Döbrentei téren, az Erzsébet híd budai hídfőjénél például egy Toyota RAV4 Pest felé haladva a felhajtón lévő éles balkanyarban megcsúszott, kisodródott, majd a jobb elejével a már sokszor megtalált beton terelőelemeknek ütközött.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Felugratott a terelőelemekre

Kettőt közülük a járdára lökött, a harmadikra azonban már a jobb kerekeivel felugratott a Toyota, amely a lendülettől még egy ideig tovább haladt a terelőelemek tetején.

Dél-koreaiak a kocsiban

Az autóban dél-koreai állampolgárok utaztak, nem sérültek meg, ki tudtak szállni a félig lelógó autóból saját erejükből. A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, áramtalanították a járművet, amelyet végül darus autómentővel emeltek le a beton elemekről. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK