Kivizsgálta Gáspár Győző utcai balhéját az Óbuda-Békásmegyeri Közterület-felügyelet. A hivatal szerint ugyanis a showman akadályozta az intézkedést és „látványos gesztikulálások közepette magyarázott”.

Cigányozás

A Romantic frontembere egy hete állította, hogy bár tilosban parkolt egy fővárosi csárdánál, az intézkedő közterületesek megengedhetetlenül viselkedtek vele, megalázták: amellett, hogy megbüntették 30 ezer forintra, még „le is cigányozták”. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Panasszal élt a zenész

Az esetről videó is készült. A kamera ugyan hangot nem rögzített, de a közterület-felügyelet vizsgálatot végző szakembere végignézte az esetet és meghallgatta a kollégáit – írja a Blikk.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Higgadság

„A járőrszolgálat tagjainak egybehangzó nyilatkozata szerint a közterület-felügyelő nem inzultálta önöket, intézkedése alatt mindvégig tisztelettudó és higgadt, udvarias volt – áll az igazgató, Horváth Antal által megfogalmazott válaszban.

Bea asszony csak üldögélt

Az önkormányzat embere külön kitért rá, hogy a zenész ugyan azt állította, a feleségét, Beát a közteresek szinte kirángatták az autóból, a felvételek szerint ilyen nem történt, az asszony nem hagyta el a kocsit.

A kamera

Úgy fogalmazott a levélben, hogy “a térfigyelő kamera felvételeiből megállapítom, hogy míg a kollégák végig az intézkedéssel foglalkoztak, ön, Gáspár Győző, folyamatosan követte a felügyelőt és látványos gesztikulálások közepette magyarázott neki”.

Az énekes az ellenkezőjét állítja

Kértem, hogy találkozzanak velem, ezt elutasították. Így nem engedem lezárni az ügyet, addig nem nyugszom, amíg nem szembesítenek az úriemberrel. Szereztem két tanút is, aki készek engem igazolni, mert megyek a rendőrségre és feljelentem őket – ígéri Győző.

Hibáját is elismerte

Az énekes a hibáját ugyan elismeri, ám a 30 ezret sokallja a parkolási szabálytalanságért.

Aláírta

Szeretné, ha a büntetést a közterület-felügyelettel együtt jótékony célra fordítanák. Ezzel szemben a hivatal figyelmeztet, hogy a showman a helyszíni bírságot az aláírásával elfogadta és tudomásul vette, így a jogorvoslatra nincs lehetősége.

Lehet nem fizetni, de…

Amennyiben nem fizeti be azt, megindul a behajtási eljárás. Az esetről így számoltunk be a BudapestKörnéyke.hu-n.