Beton terelőelemnek ütközött, majd kigyulladt egy tisztán elektromos KIA EV6 Budapesten a XIII. kerületben, a Dózsa György út – Váci út kereszteződésénél. Még nem egyértelmű, hogy sima baleset, vagy műszaki hiba történt.

Nagyon szép autó gyulladt ki

A villanyautosok.hu írt arról, hogy kigyulladt egy villanyautó Angyalföldön. A szaklap azt írja, hogy az autónak nem a nagyfeszültségű akkumulátora okozta a tüzet, mivel az a jármű hátsó részében található, a lángok pedig egyértelműen az autó elején csaptak fel.

Egy KIA-ról van szó

Amennyiben az autó csak hátsókerék-hajtással rendelkezett, az autó első részében nincsenek nagyfeszültségű alkatrészek, mivel az autó töltő csatlakozója is a jobb hátsó sárvédőn helyezkedik el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Sérült is lehet

Az interneten terjedő információk szerint a járművezető is megsérült a balesetben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videó az esetről

Kigyulladt egy busz az M7-esnél

Mint arról a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt, kiégett egy autóbusz Budaörsön, a Rubik Ernő utcában. Az utasokat szállító menetrendszerinti buszról mindenki idejében leszállt, senki sem sérült meg a tűzben. A tüzet a törökbálinti és a fővárosi hivatásos tűzoltók eloltották.

Ötvenen

A járaton 50-an utaztak, mindenki idejében leszállt. Egy Volvo buszról van szó. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiégett a belseje

MTI/Mihádák Zoltán

Szentesen is kigyulladt egy autó

Egy személyautó motortere lángolt a Csongrád-Csanád megyei Szentesen, a Villogó utcában. A város hivatásos tűzoltói a tüzet rövid időn belül eloltották.

Címlapfotónk a Villanyautósok videójából való.