A rendőrök bejelentés alapján mentek ki egy kőbányai lakáshoz, amiről aztán felmerült, hogy drogtanyaként üzemel.

Bejelentés érkezett

A rendőrök 2022. augusztus 5-én reggel azért reggel mentek a 10. kerületi lakáshoz, mert bejelentés érkezett, hogy egy férfi megütötte a barátnőjét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

FRISS!

Kórházból tűnt el egy 28 éves férfi Budapesten, orvosi segítségre szorulhat – A rendőrök nagy erőkkel keresik, Te láttad valahol?

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kábítószert találtak

Az intézkedés során a férfin kábítószerfogyasztásra utaló tünetek mutatkoztak, ezért a rendőrök átkutatták otthonát. A lakásban lefoglaltak 762 gramm fehér anyagot, ami az elsődleges a szakértői vélemény szerint amfetamint tartalmaz.

Adagoláshoz

Találtak továbbá 11 neonzöld tablettát, számos önzáró nylon tasakot, valamint egy digitális mérleget, amiket feltehetően a kábítószer adagolásához használtak.

Ezt a férfit fogták el:

Őrizetbe vették

A kőbányai nyomozók a 37 éves P. Balázst kábítószer birtoklásának vétsége, illetve kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​ A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Súlyos baleset az Üllői úton, busszal ütközött egy autó, 12 ember megsérült, tudatmódosító szert használhatott a vétkes sofőr – Fotók

Videón az elfogás:

Kiemelt kép: police.hu videorészlet