Két koncertet is bevállalt Nagy Feró néhány napon belül. A rajongók nem bánták volna a duplázást, az egyik helyszín azonban nem kért ebből, és az utolsó pillanatban lemondta a fellépést.

Sűrű program

Sűrű hétvégére készült Nagy Feró és az idén 45. szülinapját ünneplő zenekara: pénteken a Barba Negrában lett volna fellépésük, hétfőn, azaz május 1-jén pedig a Tabán Fesztiválra várják őket. Utóbbinak állandó vendégei, immár húsz éve visszatérő fellépői a rendezvénynek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hirtelen bejelentés

A rajongók nem bánták volna a duplázást, a Barba Negra annál inkább. Bár néhány napja még a hivatalos Facebook oldalukon kedvezményes jegyárral hirdették a koncertet, hétfőn azonban bejelentették: elmarad.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mást adtak volna elő

A Kossuth-díjas zenészt meglepte a döntés, hiszen ő végig korrekt akart lenni, nem szerette volna egyik helyszínt sem cserben hagyni: „Teljesen más tematikát, látványvilágot terveztünk a két fellépésre, természetesen más dalokat is adtunk volna elő” – mondta el a Ripostnak Nagy Feró.

Utolsó pillanatban szóltak

„Hetekkel ezelőtt értesítettük őket, hogy a Tabánban is koncertezni fogunk. Végül a Barba Negrával jelképes jegyárban egyeztünk meg, hogy minél többen jöjjenek a koncertre. Aztán 24-én hétfőn derült égből villámcsapásként közölték velünk, hogy lefújják a koncertet” – nyilatkozta a rocker.

Nincs feszültség

A Ripost felkeresésére a klub leszögezte, jó viszonyban vannak a zenekarral, nincs közük feszültség, ám a körülményeket tekintve mégsem akarták vállalni a koncertet.

Fontos a közönség

„Egyszerűen a vezetőség szakmailag nem tartja egészségesnek, hogy 3 napon belül két koncert legyen Budapesten, abban az esetben sem, ha eltérő programot ígér a zenekar. Számunkra a közönség a legfontosabb” – írták.

Sok szerencsét kívánnak

„Ahogy írtuk is, a zenekarnak sok szerencsét a jubileumi évhez és boldog születésnapot kívánunk” − fogalmaztak válaszukban, utalva arra, hogy a zenekar idén a fennállásának a 45. évfordulóját ünnepli.

Spórolós tippek

Korábban arról írtunk, hogy Nagy Feró az utóbbi hónapokban fokozottan odafigyel arra, mire és mennyit költ: a magas rezsiszámlákat elkerülendő, komoly újításokat vezetett be az otthonában.

Így spórol

„A nappaliban van egy cserépkályhám, amit évek óta nem üzemeltem be. Most az adja a meleget, így költséghatékonyabb a fűtés. Emellett függönyöket szereltem a ház több pontjára, amelyek fogják a meleget. Viszont csak egy helyiséget fűtünk ki” – mondta az énekes

Takaró a lényeg

„A feleségemmel egyébként sem szeretünk melegben aludni, így a hálószobánkban tizenhat-tizenhét fok van. Ez is a spórolás egy formája, elég hozzá egy meleg takaró” – osztotta meg a Vasárnapi Blikkel a megtakarítási ötleteit Nagy Feró. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Nagy Feró