A hetekig kórházban fekvő Szász Júlia drámai vallomást tett arról, hogy a szerencsétlenség következtében a lába két helyen tört el, a szárkapocscsontnál és a lábszárcsontnál. Elmondása szerint az orvosok ezt vassal, velőűrszegezéssel rögzítették és két nagy csavar is van a lábában. Mindemellett három bordája is eltört, míg egy megrepedt.

Légmelle lett

„Valószínűleg ennek következtében történhetett, hogy légmellem lett, visszakerültem a kórházba, ahol pár nap megfigyelés után becsövezték a mellkasom. Nagy valószínűséggel a bordám felsértette a tüdőmet” – mondta az elle.hu-nak Szász Júlia.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Naponta röntgeneztek

„Volt időszak, amikor minden egyes nap megröntgeneztek, amit elég nehezen éltem meg, stresszes volt, hogy vajon mit lát az orvos, rosszabbodott-e az állapotom, be kell-e csövezni újra, kell-e műteni a tüdőmet. Szerencsére ezekre végül nem került sor” – magyarázta az átélt borzalmakról, és arra is kitért, jelenleg milyen állapotban van.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az utcán még mankóval jár

„Még mankóval közlekedem kint, de már csak eggyel, a lakásban pedig már mankó nélkül. Még erősödnöm kell, főleg a lábamnak, de a lelkemnek is. Hullámzó a hangulatom, vannak flashbackjeim a balesetről, de összességében talán már jól vagyok. Kérdezgetik tőlem, mikorra tervezem a visszatérést, de még a gyógyulásra fókuszálok”.

Egy év múlva is érezni fogja

Április végén lesz a következő kontrollvizsgálata, a színésznő azt mondja, akkor már okosabb lesz a jövőjével kapcsolatban. Az orvosok a baleset után azt mondták, legalább fél év a gyógyulás, „de valószínűleg egy év múlva is fogom még érezni, hogy itt-ott szúr, zsibbad, érzékenyebb. De most nem sietek sehová”.

Sorsszerű volt a baleset?

A színésznő intenzív éveket tudhat maga mögött, a baleset miatt volt ideje elgondolkozni azon, hogy mi, mi miatt történhetett, és úgy véli, egy kiégés közeli állapotba került, ami miatt kicsit sorsszerűnek érezte a tragikus esetet. A jövőben több időt szeretne a családjával is eltölteni. Állítása alapján napi szinten gondolkozik azon, mit, hogyan csináljon az előtte álló időszakban.

Vannak összeomlásai

Júlia hálás azért, hogy a családjára és a barátaira támaszkodhatott a nehéz időszakban, de nem titkolja, hogy voltak összeomlásai a gyógyulása közben. „Hajlamos vagyok dolgokat elfojtani, de most megengedtem magamnak, hogy ha sírni akarok, sírjak, és átéljem minden nehéz érzésemet”.

Novemberben történt a baleset

Szász Júliát és Horváth Lajos Ottót még novemberben érte baleset a Nemzeti Színházban, amikor több métert zuhantak a díszletből. A baleset miatt Vidnyánszky Attila lemondott, majd pár hét múlva,  visszavonta korábbi döntését. A balesetnek azóta sincs felelőse, a zuhanás után elbontották a díszletet, a helyszínelést is csak napokkal később tudták elvégezni a nyomozók.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.