Török Zoltánt 4 hónapja nem találják. Édesanyja egy halottlátóhoz fordult, mert a rendőrök nem találják a fiatalembert.

Halottlátó

Folyamatosan figyeli a rendőrség oldalát, de eddig nem találták meg 4 hónapja eltűnt fiát pedig már személyesen is elment a rendőrségre. Erről beszélt a Blikknek egy 52 éves nő, aki még egy halottlátóval is felvette a kapcsolatot. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Dunában lehet

Azt állította, hogy a fiam már biztosan nem él, de nem ő akart meghalni, tehát valaki megölhette. Összeomlottam, amikor azt mondták, a holttestét a Dunában kell keresni – mondta sírva az édesanya.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Építőiparban dolgozott

Zoltán az elmúlt években Tatán dolgozott az építőiparban. Eleinte a barátnőjével lakott, de a szakításuk óta a főnöke biztosított neki szállást a munkájáért cserébe.

Megbírságolták

Eltűnése után kiderült, hogy a férfit korábban megbírságolták, amiért nem viselt szájmaszkot, az összeget viszont nem tudta befizetni, ezért 10 nap elzárásra ítélték.

Börtönben is volt

Végül tavaly szeptember 4-én engedték ki a baracskai börtönből. Az 52 éves nőt arról értesítették, hogy aznap még a fővárosi Boráros téren igazoltatták a fiát, azóta azonban nincs meg.

Török Zoltánról négy hónapja nincs hír

Ami nagyon furcsa, hogy az egyik ismerőse az eltűnése napján éppen Dunáról osztott meg képeket a közösségi oldalán – kesergett a nő.

Zoltán apja is meghalt már

A nő 28 éves fia, Zoltán gyerekként szemtanúja volt annak, hogy az édesapja egy baleset során a saját udvarukban halálra égett, a holttestét a tűzoltók pedig éppen a lába elé dobták. Édesanyja szerint ezt a traumát Zoltán a mai napig nem tudta feldolgozni.

Ez is érdekelheti