Amíg nincs meg a vizsgálat eredménye, a család bízik abban, hogy nem ő az. A ruházata alapján pedig elképzelhető, hogy mégis Szűcs Tamásról van szó.

Több mint egy hónapja tűnt el

Ahogyan korábban megírtuk, Szűcs Tamás szeptember 29-én éjjel tűnt el a Budapest Parkból. Egy taxiba akart beszállni, az azonban ismeretlen okból nem vette fel. A MÜPA irányába indult, ám nyoma veszett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Azóta nem találták

Felesége, Lilla nem adta fel a reményt, hogy megtalálja. Férjével boldog párkapcsolatban éltek, aki sikeres volt a munkában is. Szűcs Tamás a Pátria Nyomda termelési igazgatójaként nagy megbecsülésnek örvendett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy holttestet találtak a Dunában

Budapesttől ötvenöt kilométerre, Adonynál egy holttestet találtak a Dunában. A ruházata alapján lehet, hogy az eltűnt Szűcs Tamásé. A boncolás eredményére még várni kell, így kijelenteni még semmit sem lehet, ez egyelőre pusztán feltételezés.

Mindent megtettek, hogy előkerítsék

A lapokban többször írtak a fiatalember eltűnéséről. A családja, ismerősei keresték, a Pátria Nyomda oldalán is megosztották, hogy eltűnt a férfi. Tóth Vera is posztolt az eltűnt férfiről, de ezek a próbálkozások nem vezettek sikerre.

Pecázás közben találtak egy holttestet

Múlt vasárnap Adonynál egy holttestre bukkantak az ott horgászók. A holttest azt követően sodródott a partra, hogy egy uszály elhaladt előttük. Ezt az eltűntkereső Nagy László árulta el a Blikknek.

Mintát kértek a családtagoktól

A rendőrség a férfi szeretteitől mintát kért, hogy be tudják azonosítani, amennyiben valóban Szűcs Tamásról van szó. A DNS-vizsgálat eredményére néhány napot kell várni. Ezt követően teljes bizonyossággal eldönthető lesz, hogy valóban a Pátria Nyomda termelési igazgatójáról van-e szó.

Megegyezik a ruházat azzal, amit a férfi az eltűnésekor viselt

A rendőrség honlapján található leírás alapján egyezik a holttesten talált ruházat azzal, amit Szűcs Tamás a Budapest Parkban viselt. A családja viszont nem adja fel a reményt, igyekeznek az utolsó reménysugárba is belekapaszkodni. Amíg a vizsgálatnak nincs meg az eredménye, addig ezt okkal teszik.

Több tényező is nehezíti az azonosítást

A holttest állapotát több minden befolyásolhatja. Függ attól, hogy milyen hőmérsékletű volt a víz, esetleg kárt tettek-e benne hajók vagy vízi élőlények. A ruházaton túl a különös ismertetőjeleket, mint az ékszereket, tetoválásokat és hegeket keresik a szakemberek.

A boncolás sok mindent feltár, de nem mindent

A műtéti nyomok, csonttörések megállapíthatók boncolás segítségével. Így kikövetkeztethető jó eséllyel az, hogy bűncselekmény áldozata lett-e az elhunyt. Ugyanakkor ha valaki belelökte a vízbe, az valószínűleg sohasem fog kiderülni.

Ez történik a DNS-vizsgálat során

Először az adatbázisban keresnek a DNS-vizsgálat során, mondta el dr. Szeles Géza, igazságügyi orvosszakértő a Blikk számára. Ezután pedig a családtagoktól kapott mintával vetik össze az áldozat DNS-ét. Amíg nincs meg az eredmény, addig még lehet reménykedni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Szűcs Tamás – Forrás: Police.hu