Kis Grófónak és családjának már nem kell sokat várnia, hogy az új házukban hajthassák álomra a fejüket. A mulatóssztár egy hét múlva már Biatorbágyon él majd, amelyre már régóta vágyott. Még a bulibáró is nehezen talált megfelelő mesterembereket, ezért csúszott az építkezés majdnem egy évet.

Már nem kell sokat várni

Kis Grófónak és családjának már nem kell sokat várnia, hogy az új házukban hajthassák álomra a fejüket. Az énekes lerántotta a leplet arról, mikor költöznek el Szolnokról. A mulatóssztár egy hét múlva már Biatorbágyon él majd, amelyre már régóta vágyott. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csúszott az építkezés

Mint elmondta, ő már tavaly nyáron is költözött volna, de az építkezés miatt csúszás történt. Hiába a fényűző élet, az énekes nem szeretne túl giccses otthont, sokkal inkább egy letisztult, minimalista stílusúra vágyik a családjával.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem talált megfelelő mestereket

A BudaPestkörnyéke.hu tavaly augusztusban írta meg, hogy Kozák László, ismertebb nevén Kis Grófo nemrég jelentette be: Szolnokról a budapesti agglomerációba, a budai oldalra, Biatorbágyra költözik a családjával. Egy darabig úgy volt, hogy jól halad az építkezés, aztán kiderült semmi sincs rendben, még a bulibáró sem talált megfelelő mestereket

Nem mindenki megbízható

„Már nem látok arra esélyt, hogy augusztusban be tudjunk költözni. Óriási szakemberhiány van, így bizonyos munkálatokhoz folyamatosan keresem a megfelelő embert. Tisztelet a kivételnek, de nem mindenki megbízható, még az sem, aki profi” – mondta akkor a zenész.

Nem járt sikerrel

 „Olyan is előfordult, hogy a közösségi oldalamon fordultam segítségért, de nem jártam sikerrel.” – kesergett a bulibáró.

Célegyenes

„Most viszont már valóban a célegyenbe ért a költözés! Nagyon nagy az izgalom most a családban, főleg a gyerekek várják kíváncsian, hogy milyen lesz az új helyen. Igaz, hogy az eredeti tervek alapján már rég beköltöztünk volna, de előfordul, hogy vannak kisebb csúszások” – mondta most a Borsnak Kis Grófo, aki számos hazai sztár szomszédságába költözik Biatorbágy legszebb részén.

Külön szoba, medence

„Természetesen mindhárom gyermekemnek külön szobája lesz, és az sem kizárt, hogy hamarosan egy medencében is csobbanunk majd” – tette hozzá.

Megviseli a változás

Az előadót egyébként kissé megviseli a változás, az, hogy el kell hagynia a szülővárosát. „Lelkileg nagyon nehéz lesz elhagynunk Szolnokot, de a fellépések miatt is praktikusabb Biatorbágyon élni, minden közelebb van, nyárra pedig már tele a naptár” – árulta el a sztár.

„Vízkeresztség által is újjászületünk”

A BudaPestkörnyke.hu írt arról a közelmúltban, hogy Kis Grófo a 30. születésnapját ünnepelte, amjd újabb jelentős esemény történt az életében: „megtérő ima után egy kis idővel eldöntöttük a feleségemmel, hogy vízkeresztség által is újjászületünk, ami meg is történt Németh Sándor Úr (lelkész) segítségével!” – jelentette be a Facebookon a sztár. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt: Kis Grófo most már valóban Biatorbágyra költözhet a családjával. Fotó: archív