Általában ajándékozáskor szeretünk valamilyen személyre szabott ajándékkal kedveskedni. Ha magánszemélyről van szó, akkor nagyobb esély van rá, hogy ismerjük az illetőt, tudjuk, mi az ízlése, minek örülne. Egy céges munkatárs esetében erre már kevesebb esély van, főleg, ha másik országban dolgozik az illető és még nem is találkoztunk vele. Ilyenkor nagyon jól jön, ha egy magyaros ajándékkal próbáljuk meglepni.

Logózható ajándéktárgyak

A Hónap Ajándéka ajándékküldés magyaros emléktárgyai újdonságot hoznak az ajándékozás területére, főleg, amikor olyan tárgyakat kapunk meg logózva, mint amelyek a webáruház honlapján találhatók. Ilyenek lehet pl. egy kulacs, egy jegyzetfüzet vagy akár egy hűtőmágnes, amelynek gyűjtése már évtizedek óta számos országban hagyomány.

A legtöbb esetben, amikor már kifogytunk az ötletekből, valamilyen édességet, felnőttek esetében italt szoktunk ajándékozni, érthető módon, hiszen ennek szinte mindenki örül. De milyen jó, ha az az ajándék tartós, mindig látni fogja az az egyén, hogy tőlünk kapta és ezáltal rendszeresen eszébe juttatja a velünk való kapcsolatot.

A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat magyaros emléktárgyai nagyon jó példát mutatnak erre, mivel egy bögre, egy vászontáska örök emlék lesz, ráadásul még hasznos is. Az utóbbi a környezettudatosság és a fenntartható fejlődés jegyében készül, ösztönözve mindenkit a műanyag táskák lecserélésére.

Külföldi partnereknek praktikus és egyedi

Amikor külföldi munkatársaink érkeznek hozzánk látogatóba, mindig kérdés, hogy mivel lepjük meg őket, hiszen az is szempont, hogy ne legyen hatalmas az ajándék, főleg, ha repülővel utaznak vissza. Ezért a webáruház mindig olyan ajándékcsomagokat állít össze, amelyek elférnek akár egy kisebb kézitáskában is. Természetesen van mód nagyobb kompozíciók választására is, ami alkalmas például akkor, ha autóval utazik a partnercég munkatársa.

A praktikus és egyben rendkívül elegáns használati tárgyak remek promóciós ajándékok is a kollégák részére, hiszen napi  munkájuk során rendszeresen a kezük ügyébe fognak akadni.

A logózás folyamata egyszerű, csupán a vállalat logóját kell eljuttatni megfelelő formában a webáruház számára, akik igyekeznek azt gondosan feltenni a kiválasztott termékre. Minden terméknél találunk egy minimum rendelhető mennyiségre utaló számot, ezt figyelembe kell venni.

Magyaros ajándékcsomagok

A Hónap Ajándéka ajándékküldés webáruházra az a jellemző, hogy hazai kézműves és gasztronómiai termékekből állít össze csomagokat az egészen kicsitől a nagyig. Olyan finomságokat is találunk az egyedi kompozíciókban, amiket nem minden nap kóstol meg az ember. Amennyiben igény van rá, ezeket a már önmagukban is magyaros csomagokat is ki lehet egészíteni egy-egy logózható emléktárggyal, így lesz teljes a meglepetés.

A termék logózása lehetővé teszi a márka népszerűsítését, és a magyaros minták kifejezik a hazaszeretetet és a hagyományőrzést. Stílusos ajándék akár külföldi, akár hazai körben dolgozó kollégák számára.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: ahonapajandeka.hu

Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.