Döbbenetes jeleneteket rögzített a Magyar Közút kamerája az M0-ás autóúton. Az felvételek tanúsága szerint egy furgon műszaki hiba miatt lehúzódott a leállósávba Csömör térségben még szombat éjjel, majd pedig a kocsiban ülők kiszálltak, benyomták a vészvillogót és megpróbáltak segítséget kérni, azonban a manőver majdnem tragédiával végződött.

Lóbálták a láthatósági mellényt

Ugyanis a láthatósági mellényt lóbálva próbálták megállítani az arra közlekedőket, ráadásul úgy, hogy közben besétáltak a külső sávra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hatalmas szerencséjük volt

A videót a Magyar Közút tette közzé a közösségi felületein, melyhez azt írták: ” egyértelműen látszódik, sokszor csak éppen, hogy csak ki tudták kerülni őket. A helyszínen senki nem állt meg segíteni, a diszpécserünk, miután észlelte az esetet, rögtön értesítette a rendőrséget és az útellenőrünket is, akik rövid időn belül kiérkeztek, végül el kellett vontatni a járművet, mert ott nem volt javítható.”

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Erre hívják fel a figyelmet

“Egyrészt szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy ilyen esetekben a szalagkorláton túl érdemes várakozni, ha pedig segítséget kell kérnünk, akkor inkább tárcsázzuk a 112-es segélyhívó számot, hívjunk autómentőt vagy jelentsük az esetet az adott mérnökségnek (megyei diszpécsereink elérhetőségei megtalálhatóak a kozut.hu és az utinform.hu oldalon). És azt is hozzá kell tenni, ha van rá lehetőségünk, akkor próbáljunk meg segíteni a bajba jutott autós társainkon.”

Mutatjuk a felvételt:

Pár napja ugyanitt történt baleset

A BudapetsKörnyéke.hu is beszámolt arról a borzalmas esetről, melynek során egy motorost gázolt el egy személyautó, ugyanezen az útszakaszon, még október 8-án. Mint megírtuk a balesethez a mentők is kiérkeztek.

A roncsok akadályozták a forgalmat

Forrás: Csömöri Önkéntes Tűzoltók

Súlyosan megsérült a motoros

A motoros súlyos sérüléseket szenvedett, eltört mindkét lába és valószínűleg a csípője is. A Csömöri Önkéntes Tűzoltók fotóin egy Foodpanda feliratú csomagtartó is látszik, ez azt jelenti, hogy egy ételfutár szenvedett balesetet. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Ennyi maradt a motorkerékpárból a baleset után

Forrás: Csömöri Önkéntes Tűzoltók

Kiemelt kép: Videorészlet – Forrás: Magyar Közút