A pocsék idő meghozta a baleseteket Budapestre és környékére, főleg a kötöttpályás járművek jártak pórul. Egy Suzuki a villamossíneken kötött ki a 8. kerületben, reggel az M3-as metró vonalán egy biztosítóberendezés hibásodott meg, óriási felfordulást okozott, majd egy idős hölgy rosszul lett, a beton akadályokat lerombolva Fordjával behajtott az 50-es villamos vonalára Pestszentlőrincen.

Villamossíneken landolt a Suzuki

Úgy tűnik, a mai kedd nem a kötöttpalyás járművek napja a fővárosban. Hajnalban a 8. kerületi Népszínház utcában egy külföldi férfi egy bérelt Suzuki SX4 S-Cross-szal ment a Fiumei út irányába. A sofőr eléggé el volt foglalva a GPS-szel, így a Teleki László téren a Fiumei úthoz érve egy kissé eltévesztette a házszámot, így jobbra kanyarodás után nem az úttesten, hanem a villamossíneken landolt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A síneken állt meg az autó

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kitört a Suzuki kereke

A kanyar elején még vannak beton panelek a sínek között, ám utána magasvágány kezdődik, amelyen a Suzuki természetesen már nem tudott tovább haladni, emiatt a sínek közé pottyant, miközben kitört a bal első futóműve.

Nagyon benézte a GPS-t a sofőr

Nem kapja vissza a pénzt

A sofőr nem sérült meg a balesetben, ám a Suzuki mozgásképtelenné vált, azt a BKV műszaki segélyszolgálata és a fővárosi hivatásos tűzoltók segítségével húzták le a villamosok pályájáról. Vélhetően az autóbérléskor fizetett sok százezres kauciót nem fogja visszakapni a férfi.

A Suzuki nem megy a síneken…

Meghibásodás az M3-as metró vonalán

Reggel az M3-as metró vonalán egy biztosító berendezés hibásodott meg, emiatt a Göncz Árpád városközpont és Újpest-Központ között egy órán keresztül pótlóbuszok szállították az utasokat.

Rosszul lett az asszony

Fél 9 körül pedig az Üllői út pestlőrinci szakaszán, a Városháza előtt történt baleset: egy idős hölgy a parkolóból elindulva rosszul lett, ezért a beton járdaszegélyt lerombolva behajtott az 50-es villamos pályájára és nekiütközött az elválasztó kerítésnek. Ez látható a kiemelt képünkön.

Kórházba vitték a nőt

Szerencsére a Béke tér felől érkező szerelvény meg tudott állni időben, nem ütközött a Ford C-Max oldalának. Személyi sérülés nem történt, a sofőrt a mentők vizsgálták meg, majd kórházba szállították. A műszaki mentés idején az 50-es villamosok helyett a teljes vonalon pótlóbuszok közlekedtek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek: BPK/G.K – Kiemelt kép forrása: Facebook – Köszönjük a fotó készítőjének, hogy képével segíti mások hiteles tájékoztatását.