Beült a három fiatal a trendi autómegosztós Minibe és túltolták a gázpedált. Nem vették figyelembe, hogy a hajnali eső miatt csúszós az út. Óriási szerencséjük volt, hogy nem a Dunába estek a hídról.

Túl gyorsan mentek

Autómegosztós Minivel haladt három fiatal a 13. kerületben az Árpád hídon Pestről Buda felé vasárnap reggel, valószínűleg a megengedett sebességnél gyorsabban. Amikor a Népfürdő utcai lehajtóhoz értek, jobbra le akartak kanyarodni, de a hajnali zivatartól csúszós út és a nagyobb sebesség miatt nem sikerült a kanyart bevenni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem sokon múlt, hogy nem a Dunába zuhantak

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Át mindenen

Felszaladtak a lehajtó és felhajtó között fekvő járdaszigetre, keresztül száguldottak a zebrán, ahol szerencsére senki sem közlekedett éppen, a felhajtó ág melletti terelő betontömböt félrelökték, de ez sem lassította le a járművet kellőképpen.

Csúnyán összetörött a Mini eleje

Mélybe zuhantak

Továbbhaladva a Mini nekiütközött a szalagkorlát végének, felhajtott a járdára, majd átszakítva a korlátot a mélybe zuhant. A lejtő alján még kidöntött egy fűben lapuló betontömböt, egy közlekedési jelzőtáblának ütközött, 5 centire került el egy parkoló Audit és a Róbert Károly körút Dunához vezető szervizútjának közepén állt meg.

Nagy szerencséjük volt

Tolatni akartak

A nyomokból ítélve a sofőr azt hitte, a jármű mozgásképes, mert visszatolatott vagy kiszálltak és visszatolták a járdáig, de tovább nem juthattak vele. Az autóban ülők könnyebben sérültek, kórházba szállították őket.

Itt az átszakított korlát

A Dunába is zuhanhattak volna

Hatalmas mázlijuk volt, hiszen tetővel lefelé is érkezhetett volna az autó a lenti útra, ha még fent nem ütközik a terelő betontömbnek vagy a szalagkorlátnak, így nagyobb lendülettel szakítja át a korlátot, vagy ha lent egy parkoló autóba rohan az irányíthatatlan járgány, de akár a Dunába is zuhanhattak volna a hídról, ha arrébb történik a malőr. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Parkolóban álltak meg

Fotók: BudaPestkörnyéke/Gombkötő Krisztián