Manócska, a 33 éves ló nem volt túl jó hangulatban, az énekesnő még szeretett volna párat lépkedni vele. A vége egy baleset lett, amelyben Zalatnay Cini volt a szenvedő fél.

Nem haragszik a lóra

A borsonline.hu cikke szerint, az énekesnő egy cseppet sem haragszik Manócskára, hiszen a 33 éves paci jelezte gazdájának, hogy éppen kedvetlen. Cini ennek ellenére is felült a hátára és most erős fájdalmai vannak, ami emlékezteti őt, hogy jobban kell figyelnie öreg barátja hangulatára. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

16 éve elválaszthatatlanok

Zalatnay Sarolta nagyon jól ismeri Manócskát, hiszen 16 éve elválaszthatatlanok. Az énekesnő akkor a vágóhídról mentette meg az állatot, akire sosem volt jellemző, hogy nyugtalanul viselkedett volna, az pedig pláne nem, hogy bárkit ledobott volna a hátáról. Tulajdonképpen most sem ez történt, bár az igaz, hogy Manócska kedvetlen volt, amikor az énekesnő úgy döntött, járkál vele egyet a tárnoki lovardában található karámban.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hatalmasat esett a lóról

„Manócska sosem szerette a szőrnyírást, így most, amikor levágtuk a téli szőrzetét, szintén nem volt túl boldog. Amikor végeztünk, úgy gondoltam, hogy jót tesz neki, ha megyünk pár lassú, öreges kört. Ezért felültem a hátára. Léptünk is párat, de az öreglány egy ponton megrázta magát, én pedig lecsúsztam róla, egyenesen egy bálára.”

Meghúzódott a dereka

„Már amikor feltápászkodtam, érzetem, hogy valami nem stimmel. Eleve derékfájós vagyok, így nyilván nem tett jót ez az esés. Pár óra után már tudtam, hogy ezt nem úszom meg egy kis pihenéssel, így végül elmentem orvoshoz, ahol kaptam valamilyen speckó gyógyszert és elkezdtünk egy injekció kúrát is, mivel egyetlen fellépésemet sem szeretném lemondani a saját butaságom miatt” – magyarázta Zalatnay.

A hétvégén koncertezett

Mint mesélte, fantasztikus hangulatú fellépésen van túl, bár a koreográfiába itt-ott belenyúlt. A melankolikusabb hangulatú daloknál leültem és úgy énekeltem, majd a végén úgy álltam fel, ahogyan hamvaiból támad fel a főnixmadár. Most hét közben igyekszik sokat pihenni és nagyon reméli, hogy jobb lesz a helyzet.

Korábban a jogsiját is elvesztette

Hét hónap után kapta vissza a jogosítványát Zalatnay Sarolta az ittas vezetését követően. Cininek ehhez újra vizsgát kellett tennie, méghozzá nem akármilyen társaságban.

Képzéseken kellett részt vennie

Ahogy a budapestkörnyéke.hu is megírta, a népszerű énekesnő beismerte, hogy hibázott, ezzel együtt vállalta hibája következményeit is: beszámolója szerint 7 hónapig nem kapta vissza a vezetői engedélyét. Sőt, több képzésen is részt kellett vennie annak érdekében, hogy újra a volán mögé ülhessen.

Rockergyerekekkel vizsgázott

„Beletörődtem a jogos büntetésbe, amihez persze, némi pénzbeli ejnye-bejnye is társult. Egy csomó rockergyerekkel tettem le újra a vizsgát, nekik is egytől egyig bevonták a jogsijukat” – vallotta be nemrégiben a művésznő, aki visszakapta a jogosítványát, ám ehhez újra le kellett tennie a forgalmi vizsgát

Kellemetlen helyzet volt

„Most már nevetek rajta, de énekesnőként hét hónapon át úgy dolgozni, hogy nem tudsz szabadon közlekedni, és másra vagy utalva, ha koncertre kell menned, szörnyű. Tavaly októberben kaptam vissza véglegesen az okmányt, de nem akartam beszélni erről, mert szégyellem magam miatta… Erre valaki ilyen kellemetlen helyzetbe hoz…” – tette hozzá Cini a Borsnak, arra utalva, hogy ő nem akarta nagy dobra verni az esetet, ám egy rosszakarója megszerezte ezt az információt, így kénytelen volt nyilatkozni a történtekről.

Meglepődhettek

Talán még az egyenruhások is meglepődtek, amikor meglátták, hogy Zalatnay Sarolta ült a volán mögött. Ez persze nem akadályozta meg őket abban, hogy jól végezzék a munkájukat.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: Facebook