Hét hónap után kapta vissza a jogosítványát Zalatnay Sarolta az ittas vezetését követően. Cininek ehhez újra vizsgát kellett tennie, méghozzá nem akármilyen társaságban.

Képzéseken kellett részt vennie

A népszerű énekesnő beismerte, hogy hibázott, ezzel együtt vállalta hibája következményeit is: beszámolója szerint 7 hónapig nem kapta vissza a vezetői engedélyét. Sőt, több képzésen is részt kellett vennie annak érdekében, hogy újra a volán mögé ülhessen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rockergyerekekkel vizsgázott

„Beletörődtem a jogos büntetésbe, amihez persze, némi pénzbeli ejnye-bejnye is társult. Egy csomó rockergyerekkel tettem le újra a vizsgát, nekik is egytől egyig bevonták a jogsijukat” – vallotta be nemrégiben a művésznő, aki visszakapta a jogosítványát, ám ehhez újra le kellett tennie a forgalmi vizsgát

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kellemetlen helyzet volt

 „Most már nevetek rajta, de énekesnőként hét hónapon át úgy dolgozni, hogy nem tudsz szabadon közlekedni, és másra vagy utalva, ha koncertre kell menned, szörnyű. Tavaly októberben kaptam vissza véglegesen az okmányt, de nem akartam beszélni erről, mert szégyellem magam miatta… Erre valaki ilyen kellemetlen helyzetbe hoz…” – tette hozzá Cini a Borsnak, arra utalva, hogy ő nem akarta nagy dobra verni az esetet, ám egy rosszakarója megszerezte ezt az információt, így kénytelen volt nyilatkozni a történtekről.

Általános ellenőrzés

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy egy 2022 februári estén az énekesnőt egy általános közúti ellenőrzés keretein belül leintették a rendőrök. A budapesti utcában ahogyan a többi sofőr, ő is készségesen félreállt a karjelzésre. 

Meglepődhettek

Talán még az egyenruhások is meglepődtek, amikor meglátták, hogy Zalatnay Sarolta ült a volán mögött. Ez persze nem akadályozta meg őket abban, hogy jól végezzék a munkájukat.

Nem volt kivétel

A rendőrök vele sem kivételeztek, a zéró tolerancia elvét követve elővették a szondát és arra kérték a dívát, hogy fújjon bele a műszerbe – írja a Bors.

Azonnal elvették a jogosítványát

Ami ezután történt, arra egyikük sem számított, a készülék ugyanis azt jelezte, hogy az énekesnő alkoholt fogyasztott majd úgy döntött, kormány mögé ül. A hot! magazin információi szerint azonnal elvették a jogosítványát és eljárást indítottak ellene.

Beismerte

„Nos, ha anno nem is írtam ki a közösségi oldalaimra, most beismerem, hogy valóban történt egy ilyen eset, aminek következményeként be is vonták a jogosítványomat. Mindig az egyenes út a legrövidebb, így meg sem próbáltam kidumálni magam” – fogalmazott a rendőri intézkedésről Zalatnay. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Zalatnay Sarolta. Fotó: TV2