A közösségi oldalán tudatta a követőivel, hogy mit gondol a plakátról, és mi a terve vele a kerületnek.

Üzent a McDonald’s-nak

Őrsi Gergely a közösségi oldalán keresztül üzent a gyorsétteremláncnak. Azt írta, hogy “egy ekkora világmárkának nem kell reklám, pláne nem illegális reklámháló, amivel csúfítják a városképet”. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Van ötlete, mit lehetne tenni

A második kerületi polgármester ötleteket is adott a vállalatnak arra vonatkozólag, hogy mit kellene tennie. Szerinte jobb reklám volna, ha ezeket a ponyvákat, vagy pedig a ponyvák árát jótékony célra ajánlanák fel. A kerületnek Őrsi Gergely szavai szerint jól jönne a pénz.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezeket lehetne felújítani

A polgármester szerint a pénzből juthatna a régi községháza felújítására. A Pesthidegkút ófalui plébánia közösségi házának helyreállítása is sürgető volna. Annak az épületnek ugyanis nemrég leomlott a tetőszerkezete.

Ezek is érdekelhetnek!

Pozitív reklámra biztatja a vállalatot

A kerület első embere arra buzdítja a gyorsétteremláncot, hogy pozitív reklámban gondolkodjanak. A jelenlegi ponyva szerinte elcsúfítja a városképet. Leszögezte, hogy kénytelenek intézkedni.

A polgármester posztja

Kérdés, mit ért intézkedés alatt

Arra, hogy pontosan milyen intézkedésre gondolt a polgármester, egyelőre nem lehet tudni. A plakát a Margit körút egyik társasházán van, amiről posztolt Őrsi Gergely.

A kerületi lakosok véleménye megoszlik

A Hír TV riportot készített, és járókelőket kérdeztek arról, zavarják-e őket ezek az óriásplakátok. A kameráknak nyilatkozók nem találtak különösebb kivetnivalót a plakátokban. A polgármester oldalán kommentelők között azonban sokan egyetértenek azzal, hogy elcsúfítják a városképet ezek a reklámok.

Ellopták a kerületben egy óvoda karácsonyfáját

Őrsi Gergely közzétett egy videót arról, hogy a Völgy utcai óvoda karácsonyfáját ismeretlenek ellopták. Cserepestül vitték el az óvodások által feldíszített fenyőt a tolvajok. A fát az eredeti tervek szerint elültették volna a Völgy Utcai Ökumenikus Óvoda kertjében. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videó a karácsonyfa ellopásáról

Kiemelt kép: A gyorsétteremlánc reklámplakátja – Forrás: Őrsi Gergely Facebook oldala