Drámai pillanatokat láthattak szerda délután a Mamut 2 bevásárlóközpont látogatói, egy középkorú nő levetette magát a negyedik emeleti galériáról. Úgy tudjuk nem halt meg azonnal, megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült.

Negyedik emeletről esett le

Leesett egy középkorú nő a Mammut 2 bevásárlóközpont negyedik emeletéről – erősítette meg a sajtóhíreket a BRFK. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Újraélesztést végeztek a mentők

Egy szemtanú beszámolója szerint a mentők újraélesztést végeztek. A rendőrség egyelőre nem tudott egyéb információt közölni. A BudaPestkörnyéke.hu hírportál információi szerint nem élte túl a nő a zuhanást.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mindenkit kiküldtek

Nem ez az első eset, hogy valaki a Mammutot választja élete utolsó helyszínéül. 2020 októberében egy férfi vetett itt véget az életének. Ő is a negyedikről ugrott ki, a mentők nem tudták megmenteni az életét. Akkor a bevásárlóközpontból mindenkit kiküldtek.

Megszólalt egy szemtanú

„Szörnyű volt az egész, a férfi valamit kiabálni kezdett, majd eldobta a táskáját és leugrott” – mondta akkor egy szemtanú, aki közvetlen közelről látta a drámai jelenetet. 

2010-ben meghalt egy fiatal fiú is

2010-ben szörnyethalt egy 20 éves fiú, aki a Mammut 1 mozijából kijövet vetette magát az áruház harmadik emeletéről a mélybe.

Moziból jött ki

A férfi a Narnia 3 című filmet nézte a Mammut 1. moziban, majd előzmény nélkül nekirontott a mozivászonnak az előadás közben. Akkor az egyik dolgozó szerint a húsz éves fiú azt kiabálta: „irány az idegenlégió”.

A mélybe vetette magát

 A fiút próbálták megnyugtatni. Amikor úgy tűnt, ez sikerült, átsétált a bevásárlóközpont másik épületébe, és feltehetőleg a Libri könyvesbolt előtt vetette le a magát a mélybe.

2015-ben egy idős nő ugrott ki

2015-ben egy idősebb hölgy ugrott ki szintén a Mammut legfelső emeletéről. A hölgyről annyit lehetett tudni, hogy egykor táncosnő volt. Az áldozat lerakta a földre a táskáját és úgy ugrott a mélybe. Az asszony a helyszínen meghalt, úgy tudjuk az egyik országos tévé vezetőjének vezetőnek volt az édesanyja.

2017-ben is meghalt egy férfi a Mammutban

2017-ben szintén kiugrott egy férfi a Mammut egyik emeletéről. Akkor egy szemtanú azt mesélte, hogy teljesen váratlanul ugrott a mélybe. Az áldozat, egy 37 év körüli, jólszituált férfi volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Mammut 2 bevásárlóközpont – Fotó: BPK-montázs