Tizennyolc éves volt, amikor a családja felfedte előtte, hogy nem az a vér szerinti édesanyja, akit annak hisz – osztotta meg családi titkát a nyilvánossággal az ismert zenei producer, Lotfi Begi.

Iráni származású

A lemezlovas Magyarországon nevelkedett, de a származását tekintve iráni. Családjával a 80-as években telepedtek le hazánkban, a szülőföldjükön dúló polgárháború elől menekülve. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Magyarországra menekültek

Először a nagyszülők érkeztek meg az ekkor még csecsemő Begivel és hároméves bátyjával, majd utánuk jöttek a szülők.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bővült a család

Később egy öccsük is született, akivel az anyjuknak különlegesen szoros kapcsolata alakult ki hozzájuk képest -árulta el a producer az M2 Petőfi TV Magas és Mély című műsor vendégeként.

Mindent megkapott

Sokáig nem foglalkozott ezzel, hiszen alapvetően mindent megkapott a szüleitől, de olykor úgy érezte, valami miatt feszültség van a családban. A nagykorúságával derült fény arra, mit titkolnak előtte.

Édesanyja belehalt a szülésbe

„Úgy tűnt, mintha minden rendben lenne, de nem volt. Mindig hiányzott valami, nem állt össze a kép. Tizennyolc éves voltam, amikor elmondták, hogy miközben világra jöttem, az édesanyám belehalt a szülésbe. Az életem első néhány évére egyáltalán nem emlékszem, így én édesapám új feleségét hittem édesanyámnak” – mondta a producer.

„Őt tartom az anyukámnak”

„A mai napig őt tartom az anyukámnak, mert a mostohaanya nem megfelelő szó rá, jó volt hozzám és a bátyámhoz is. Az öcsénkkel azonban egészen más volt a kapcsolata, bensőségesebb, amiért sokáig magamat okoltam. Úgy éreztem, ez az én hibám” – vallotta Lotfi Begi.

Nem akartak neki rosszat

A producer a mai napig nem tudja eldönteni, hogy a szülei jót vagy rosszat tettek azzal, hogy elhallgatták előle az édesanyja halálát. Ma már nyilvánvaló: nem akartak neki rosszat.

Meg akarták védeni

„Meg akartak védeni ennek a tehernek a súlyától. Sokszor feltettem magamnak a kérdést, mi a helyes döntés egy ilyen helyzetben, de nem tudom. Komoly törés ez számomra, amivel sokáig nem akartam foglalkozni, egészen mostanáig” – tette hozzá Begi, akinek a zene sokat segített abban, hogy megküzdhessen a nehézséggel.

Őszinte a gyermekeihez

Mára ő is édesapa, és mivel tudja, milyen nyomasztó titkolózásban élni, igyekszik őszinte lenni a gyermekeihez, akiknek az érkezése új értelmet adott az életének. Lotfi Begi a zenei sikerei mellett három gyermekére a legbüszkébb. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Lotfi Begi. Fotó: recorder.blog.hu