Az egyik Király utcai lakásban történt a tragédia kedd este. Egy férfi vetett véget az életének, információk szerint fejbe lőtte magát.

Ellepték a környéket az egyenruhások, miután lövés dördült

Nagy erőkkel vonultak ki a fővárosi rendőrök és a mentők is a Király utcába kedden kora este. Az ott lakókat megdöbbentette a járőrkocsik jelenléte, nem is tudták elképzelni, mi történhetett. A Bors megtudta, hogy valaki az egyik házban öngyilkos lett, információik szerint fejbe lőtte magát.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Késő délután érkezett bejelentés a rendőrségre

A 24.hu megkeresésére a BRFK az esettel kapcsolatban annyit közölt, hogy január 24-én 17 óra 28 perckor érkezett bejelentés hozzájuk, hogy egy férfi öngyilkos akart lenni egy VI. kerületi társasházban.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Holtan találták a férfit

Hozzátették, a rendőrök holtan találták a férfit a helyszínen. Az esettel kapcsolatban szemlét tartottak. Mivel bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, ezért a BRFK közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Egy 20 éves férfi lőtte fejbe magát

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, 2020-ban z egyik fővárosi lőtéren vetett véget életének egy fiatal férfi.  A lőteret üzemeltető cég vezetője akkor azt mondta a Telexnek, hogy a fiatalember először járt náluk, és semmi jel nem utált arra, hogy maga ellen fordulna.

Szigorú szabályok szerint működnek

Gál János azt mondta a lapnak, hogy a lőterük szigorú jogszabályok szerint működik, és „olyan magas szakmai munka folyik”, hogy ilyen esetekben azonnali orvosi segítséget nyújtanak.

Nem ez volt az első ilyen

 „Tavaly is történt egy hasonló eset, a mentők az áldozatot akkor is stabil állapotban szállították kórházba, de a kórházban végül ő is meghalt” – mondta 2020-ban a cégvezető. 

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

A 7. kerületben is elsült egy pisztoly korábban

A BudapestKörnyéke.hu írt arról, hogy gumilövedékes pisztollyal lőtte fejbe magát egy 16 éves fiú. Tibor az otthonában próbálgatta a fegyvert a barátja társaságában, amikor az elsült. A szörnyű baleset év végén történt Budapest 7. kerületében, egy Jósika utcai lakásban. 

Áttörte a koponyáját

A lövedék áttörte a fiú koponyáját és az agyába fúródott. A kamasz édesanyja éppen teregetett, amikor az iszonyatosan hangos dörrenést meghallotta. A fiatal férfit súlyos állapotban vitték kórházba a helyszíni ellátása után.

Magához tért a fiú

A fiú édesanyja később elmondta: Tibor időközben már magához tért, a szerettei meg is látogatták, de nem tudott velük beszélni. 

Az agya is megsérült

Egyelőre annyit lehet tudni, hogy nincs életveszélyes állapotban, és a család egyelőre csak reménykedhet benne, hogy Tibor nem szenvedett maradandó károsodást.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A Király utca/Google Street View