Nem sokkal dél előtt állítólag lövés dördült el egy épületben a Soroksári úton. Lezárták a környéket. A rendőrség azt írja, hatan támadta egy nőre, a verekedés közben dördült el a lövés.

Százezrek olvasnak minket havonta! A BudaPestkörnyéke.hu segítségével 90 településen azonnal láthatóvá tesszük olcsón a hirdetését. Klikk ide!

Frissítés: Három férfi és három nő megtámadt egy 38 éves nőt a IX. kerületi Soroksári úton, a verekedés közben egy lövés is eldördült. A megtámadott nő könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket és keresik őket. A TEK munkatársai még mindig a helyszínen vannak.

Korábbi információk szerint egy házból hallatszott a lövés nem sokkal dél előtt. Kihívták a rendőrséget, a Terrorelhárító Központ munkatársai is úton voltak.

A lövést a Soroksári út 84. számnál hallották. A Blikk infói szerint a TEK kivonult a helyszínre, átvizsgálták az épületet, de nem találtak fegyverest, csak egy kilenc év körüli kislányt, akit magára hagytak egy lakásban. Az épület átvizsgálása után feloldották a Soroksári út lezárását.

Kiemelt kép: A helyszínen készült felvétel. Forrás: Facebook – Köszönjük a kép készítőjének, hogy fotójával hozzájárult mások hiteles tájékoztatásához.