Leblanc Győzővel most csak a családja és a közönség tudja elterelni a gondolatait párja tragikus elvesztéséről. Még mindig vannak nehéz éjszakái, és fölkavarja, hogyha Éváról kell beszélnie.

Megrendült a zenészvilág

Ahogy a Budapeskörnyéke.hu hírportálon beszámoltunk róla, Tóth Éva halála az egész hazai zenészvilágot megrendítette. Az operett-énekesnő csupán 61 éves volt, halála mindenkit váratlanul ért. A szomorú hírt párja, Leblanc Győző operaénekes tudatta, s mint kiderült ő maga talált rá elhunyt párjára. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nehezen beszél róla

„Ma is vannak nehéz éjszakáim, idegileg instabil vagyok, és fölkavar, ha az elvesztéséről beszélek. A fájdalmas időszakban itt van nekem a két aranyos fiam, akik mindenben segítenek nekem, együtt töltöttük a családdal az ünnepeket.”

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mindent ő csinál

„Évi rendkívül elkényeztetett engem, most látom csak, milyen hiányosságaim vannak, hiszen ő csinált mindent, nekem csak színpadra kellett lépnem, ez volt az én boldogságom. A gyerekeim által igyekszem elsajátítani az internet és az okostelefon használatát, hogy boldoguljak az ügyek intézésével a jövőben” – írja a Bors.

Különleges előadássorozat

Az operaénekesben a rajongók és a közönség is tartja a lelket. A nehéz időkben azonban végre sikerélmények is érték. „Évi búcsúztatójának anyagából készítettem egy összeállítást, ebből volt most pár előadás. Kivetítettük projektorral a fényképeit, többek között felcsendültek a közös dalaink, és a helyzethez illő számokat is énekeltem. Nagyon szerették a nézők. Az exhibicionizmusunk jelzi, mennyire függünk mi előadók attól, hogyan reagál a közönség az előadásokra” – tette hozzá.

Segít a nézők szeretete

„Nem tudom szavakba önteni, mennyi energiát kaptam a nézőtérről. Hetekig kihat az emberre, egész másképp látom a világot” – mondta könnyeivel küszködve. Hozzátette: Tudom, ha Évi itt lenne most is mellettem, azt mondaná: Győzi menjél tovább.

Irány Ausztrália

„Ő egy nyíltszívű, szeretetteljes ember volt mindenkivel, a kapcsolatteremtő képessége adta a sikereinket. Valószínűleg Éva intézte föntről, ugyanis meghívtak Ausztráliába, a február 17-től 19-ig tartandó magyarok világtalálkozójára Gold Coast városába. Szeredi Krisztinával, aki többször is járt már kint nagy sikerrel, és egy nagyon tehetséges fiatal – talán túlzottan is fiatal hozzám – énekesnővel kaptuk közösen a meghívást.”

Megemlékezik róla

„A műsor első részében megemlékezünk Éviről, a többiben operett világslágereket, magyar hazafias dalokat és nosztalgia slágereket fogunk énekelni” – árulta el a művész, aki bízik benne, hogy a kint töltött idő egy fordulópont lesz a gyászában.

Itt szerettek egymásba

„Remélem kihúz a legmélyebb gödörből. Azokon a helyeken fogok járni, ahol nagy sikereket értünk el Évivel. A kinti élmények föl fogják tépni a sebeket, de érzem, ha kimozdulok abból a házból, ahol húsz boldog évet töltöttünk el együtt, és ahol minden rá emlékeztet, sokat segít nekem. Ausztráliában ismerkedtünk meg, ott szerettünk egymásba, csodálatos élmény lesz visszatérni, ebbe kapaszkodom jelenleg” – mesélte.

Visszatérhet a képernyőre

Győző és Éva éveken át vezette közösen a Hatoscsatornán Dallamok szárnyán című műsort. Sokáig el sem tudta képzelni, hogy imádott párja nélkül visszaüljön a kamerák elé, most azonban lehet, hogy mégis folytatja.

Sosem lesz már ugyanaz

„Lehet, hogy megpróbálom Éva nélkül egyedül tovább csinálni a kívánságműsort. Nem tudom, hogy mit hoz a sors, de megígértem a nézőknek is, hogy összeszedem magam. Amikor bejelentettem, hogy temetésének időpontját abban a stúdióban, rendkívül rossz hatással volt rám az üres szék. Többször kellett nekiugrani a beszédemnek, mire sikerült. Ez az ő gyereke volt, sosem lesz már nélküle ugyanaz, de ha nem is úgy, ahogy ő, de talán el tudom majd mondani a kívánságokat” – fűzte hozzá. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Leblanc Győző és Tóth Éva – Forrás: Hatos csatorna/YouTube