A Szentmihályi Kulturális Központban Madarak koncert várja a retrozene kedvelőit. Budakeszin háromnapos lego város és vasútmodellkiállítás nyílik, Kismaroson kapákból készült alkotásokat láthatnak és vadnövényekkel ismerkedhetnek az érdeklődők. A Föld Napja alkalmából tenger sok program vár: Critical Csepp a Józsefvárosban, faismereti kerékpáros barangolás Mátyásföldön, palántabörze a Virág Benedek Házban, borkóstoló a Három szerb Kávéházban.

Madarak a Szentmihályi Kulturális Központban

Madarak időkapszula parti Időutazás táncbuli keretében a rock and rolltól a modernebb zenékig, érintve a standard táncokat is a Madarak házibuli zenekarral. Madarak időkapszula parti: időutazás táncbuli keretében
a rock and rolltól a modernebb zenékig, érintve a standard táncokat is a Madarak házibuli zenekarral.

Időkapszula parti

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Variációk irtókapára kiállításmegnyitó Kismaroson

Fűben-fában finomság előadás Kismaroson

Halmos Monika fitoterapeuta az ehető vadnövények világába kalauzolja el a nagyérdeműt pénteken 17 órától Kismaroson, a Művelődési Házban.

Lego város Budakeszin

Az 1-es villamos klub szervezésében legóváros és vasútmodellkiállítás várja három napon át az egész családot az Erkel Ferenc Művelődési Központban.

Vasútmodellkiállítás és játszóház

Interaktív élmények, szédületesen jó terepasztalok, tologatható Thomas mozdonyok, lego kincskereső a hétvégi programban.

Az Erkel Ferenc Művelődési Központban

Föld Napja a Virág Benedek házban

Április 22-én a Föld Napja alkalmából délutáni programra várjuk az érdeklődőket a Virág Benedek Házba. Lesz floráriumkészítő workshop, mag és palántabörze, valamint előadás is.

Faismereti kerékpáros barangolás Mátyásföldön

A Föld Napja alkalmából különleges kerékpáros programot kínál a 16. kerületi Önkormányzat. A biciklizés során útitárs lesz a Magyar Kerékpárosklub Kelet-Pesti Területi Szervezete. Találkozó április 22-én, 15 órakor a Torma Zsófia sétányon, Kálmán bácsi Zenedéje előtt. Az útvonal érinti a mátyásföldi villanegyedet is.

A Föld Napja alkalmából

Critical Csepp Józsefvárosban

Várunk a Föld napján, pénteken, hogy megmutassuk, szeretünk mozogni, és közlekedni benzin nélkül is lehet! Hozd a rollered, biciklid, műanyagmotorod, hogy péntek délután együtt karikázzunk el a közeli óvodából a Rákóczi térre, hogy közös énekléssel ünnepeljük a Föld napját! Kicsik vagyunk, de hangosak! Csatlakozz valamelyik óvodánál, és gyere velünk- invitál a Józsefvárosi Önkormányzat Április 22. — Pénteken induláááás!

Borkóstoló a Három szerb Kávéházban

Rendhagyó, interaktív, játékos borkóstolóval készülünk Nektek április 22-re: nem csak hat tételbe lesz alkalmatok belekóstolni, hanem a szőlészet-borászat alapjaiba is, kvízszerűen, közös gondolkodás közepette. Vezetőnk és kísérőnk Alkonyi Kristóf lesz, aki már tesztelte ezt a módszert és a pozitív visszajelzések hatására úgy döntött, hogy nálunk is bemutatja – hív a szervező, a Három szerb Kávéház a péntek esti borkóstolóra.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/janosutca