A BudaPestkörnyéke.hu egyik olvasója kapta lencsevégre a 4-es metrón utazó Demszkyt. A volt főpolgármester Kelenföldön szállt fel a szerelvényre.

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

Olvasónk arról tájékoztatott minket, hogy a volt főpolgármester a kelenföldi állomástól a Kálvin térig utazott.

Mint olvasónk írta: végig a mobilját nézte, facebookozott, közben pedig láthatóan magában beszélt, erre több utas is rácsodálkozott.

Demszky Gábor a néhai SZDSZ színeiben volt 1990 és 2010 között Budapest főpolgármestere. Kritikusai leggyakrabban a be nem tartott ígéreteit kérik számon rajta.

Szemére vetik, hogy 1994 óta a később, főpolgármestersége után, 2014-ben átadott M4-es metróvonallal kampányolva nyerte meg mindegyik választást, mások meg pont a 4-es metró iránti fanatikus ragaszkodását bírálják, amelynek árából hasznosabb beruházásokat valósíthatott volna meg.

Kapcsolódó cikkek:

Láthatóan a volt főpolgármester valóban nagyon kedveli az M4-es metrót, ha napi szinten is használja.

Az M4-es metrót 2014. márciusában adták át. Az Origo egykori tudósítása szerint az átadón Tarlós István főpolgármester azt mondta, hogy Demszky a metró megszállottjává vált, és zűrzavaros szerződéseket hagyott hátra, amelyek miatt nagy munka volt az új városvezetésnek megmenteni a projektet.

A kelenföldi végállomás peronján ma is látható az átadóra készített márványtábla.

Kiemelt kép: Demszky Gábor a 4-es metrón – Forrás: olvasói kép