Az Erzsébetligeti Színházban a Magna Cum Laude, a gödöllői Művészetek Házában a Talamba ütőegyüttes ad koncertet. A Muriel + Metrosection a Metro Clubban lép fel, Csepelen a Radnóti Mikós Művelődési Házban görög táncház várja a táncos lábúakat. Budafokon a Magdolna udvarban helytörténeti sétán vehetünk részt, az ínyenceknek remek menükkel készülnek az Étterem hét helyszínein.

Magna Cum Laude koncert az Erzsébetligeti Színházban

A Magna Cum Laude zenekar ma egyben a mély tartalmú, elgondolkodtató dalok előadója és a ház oldalát is valóban kirúgó fiatalos, lendületes banda. Az akusztikus koncert különlegesen hangszerelt dallamaiba belecsempészett szimfónia egészen egyedülállóan mutatja be a Magna dalok színes világát.

Meglepetéseket is tartogat az este

A mátyásföldi koncerten a legnagyobb slágerek mellett igazi unikumként a ritkán játszott dalok is felcsendülnek, így a legnagyobb rajongóknak is bőven tartogat meglepetéseket az este.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Mező Misivel

ÉVSZAKOK A TALAMBÁVAL Gödöllőn

Az Évszakok a Talambával című családi előadáson, a zeneirodalom legismertebbjei közé tartozó Négy évszak és a Talamba saját szerzeményei is felcsendülnek, ezzel teremtve meg a generációkon átívelő élményt, valamint elősegítve, hogy a jövő rendszeresen koncertre járó közönségének zenei szemléletét formálják.

CSALÁDI KONCERT

A Művészetek Házában az előadás előtt 14 órától hangszerkészítés és kézműves foglalkozás Kovács Noémivel: kasztanyetta készítés és a 4 évszak témában saját rajzzal díszített leporelló készítés.

A Príma Primissima díjas ütőegyüttes

Muriel + Metrosection a Metro Clubban

A burjánzó örökzöldek mellett új dalok is felcsendülnek a Metro Club Theatre színpadán, ennél jobb hírrel pedig, így hirtelen, nem tudunk szolgálni.

Görög táncház a Radnóti Miklós Művelődési Házban

Élőzenés táncoktatás a Csepeli Görög Önkormányzat szervezésében, a csepeli Radnóti Miklós Művelődési Házban, Zenél a Mydros zenekar.

SZUBJEKTÍV TÁRLATVEZETÉSEK A MAGDOLNA UDVAR HELYTÖRTÉNETI GYŰJTEMÉNYÉBEN

Tekintse meg szubjektív szemüvegen, és ismerje meg a Budafoki Helytörténeti Gyűjtemény kiállítását! Tudjon meg többet a kerület történelméről, a hagyományok őrzéséről! Sorozatunkban a kerület történetét ismerő szakemberek mutatják be helytörténeti kiállítóterünket – invitál Budafokra az idegenvezető, Garbóci László helytörténész.

Dining City Étterem hét

Március 17 és 27 között háromfogásos menük egységes áron top éttermekben. A Budapest és környéke étteremkínálatát ITT találják. Asztalfoglalás szükséges!

Háromfogásos menük egységáron

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/Erzsebetligetiszinhaz