Ahogy arról az elsők között beszámoltunk, péntek hajnalban balhéba keveredett Magyar Péter az Ötker nevű szórakozóhelyen. Táncolt, bulizott, ivott, aztán baj lett. A biztonságiak a nyakánál fogva vezették ki a politikust. Több videó is készült a helyszínen, ezeket a cikkünk alján nézheted meg. Időközben két tanú is megszólalt, így egyre többet lehet tudni arról, hogy pontosan mi történhetett.

Nehéz feldolgozni a hirtelen jött sikert

Magyar Péter kemény kampányt nyomott le a választások előtt. Végigjárta Magyarország összes megyéjét, naponta több beszédet, összejövetelt tartott. A pártjával egészen elképesztő győzelmet aratott. Egy ekkora és ilyen gyorsan jött sikert nehéz feldolgozni. Magyar Péter arra gondolt, bulizik egyet az egyik jól ismert szórakozóhelyen és kiereszti a gőzt. Az Ötker nevű helyet választotta, pár évvel ezelőtt egyébként Orbán Viktor itt találkozott fiatalokkal. Magyar Péter iszogatott, a videók alapján jókedvűen táncolt, szelfizett a körülötte táncoló fiatalokkal, aztán megtörtént a baj. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Ráfogott egy férfi Magyar Péter nyakára

Az Indexnek nyilatkozó egyik szemtanú azt mondta, hogy távolról látta Magyart, ahogy egy férfival vitatkozik a tánctér szélén. Nem hallotta, hogy miről beszélnek, de indulatosan vitatkoztak, majd az ismeretlen férfi hirtelen ráfogott Magyar Péter nyakára. Ezt követően jöttek a biztonságiak.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kivezették a biztonságiak

A beszámoló szerint Magyar Péter a biztonságiakkal is indulatosan beszélt, legalábbis ezt olvasta le a tanú a politikus szájáról. A portálnak megszólaló tanú szerint ezután a biztonsági őrök arra a konklúzióra jutottak, hogy Magyar Péter kezdte a veszekedést a másik férfi inzultálásával, és felszólították, hogy távozzon. Ő viszont nem akart menni, így végül a nyakánál fogva vezették ki a szórakozóhelyről.

Az utcán folytatódott a balhé

Egy másik szemtanú hajnali kettőkor érkezett a bárba, kicsit más szemszögből figyelte a balhét. Azt nem látta, hogy a dulakodás hogyan kezdődött, csak akkor figyelt fel a történtekre, amikor két biztonsági őr kikísérte Magyar Pétert a szórakozóhelyről hajnali négy körül. Ezzel viszont, elmondása szerint a történet nem ért véget, ugyanis Magyar Péter a szórakozóhely előtt is balhézott. A tanú elmondása szerit azt kiabálta, hogy “Ez fenn lesz a neten”, majd a biztonságiakkal is dulakodásba keveredett. A beszámoló szerint a politikus a viselkedése alapján erősen utas lehetett.

Az internetről semmi sem tűnik el

Magyar Péter tényleg posztolt a Facebookon hajnalban, de azt nem sokkal később levette. Úgy tűnik nem tanulta meg, hogy ami egyszer kikerül a netre, azt soha sem lehet onnét eltüntetni. A Média1 olvasója kifényképezte, így tudható, hogy Magyar ezt a posztot írta, majd vette le: „Jót buliztunk volna, de Tóniék nem szerették volna hagyni, hogy a fiatalok jól érezzék magukat. Hajrá Steve Klorrár, hajrá Megafon…”

Schwarzenegger dublőre

A posztban említett Kollár Steve nevű férfi világbajnok táncos, ingatlanfejlesztő és autókereskedő, aki egykor Arnold Schwarzenegger dublőre volt. Az estével kapcsolatban annyit mondott, hogy találkozott a Tisza Párt alelnökével a szórakozóhelyen, azonban olyan gyorsan történtek az események, hogy fel sem tudta fogni, mi történik.

Hirtelen történtek az események

„Ott voltam a helyszínen, Péter odajött hozzám, pár mondatot váltottunk, és utána később megtörtént a dulakodás, és az, hogy őt kirakták” – állította Kollár Steve, aki a dulakodásból nem sokat látott: „Álltam a bárpultnál, és utána oldalra mentek el többen. Utána már nem figyeltem a történteket”. A testépítő a Magyar Péterrel való kapcsolatáról azt mondta: „Nincs köztünk mély baráti kapcsolat, futólag ismerjük egymást Péterrel. Nem volt különösen rossz élmény az a pár mondat, amit beszéltünk. Nem tudom, kivel beszélgetett még, olyan nagy tömeg volt, és hirtelen történtek az események.”

Fizetett provokátor

Információink szerint a dulakodás oka az volt, hogy Magyar Péter elvette és eldobta az egyik őt videózó vendég telefonját. Emiatt a férfi feljelentést tett. Magyar Péter másnap, miután vélhetően már kipihente magát azt írta, hogy „több tucat fiatal társaságában jó hangulatú buliban táncoltunk a belvárosban, amíg egy fideszes, fizetett provokátor tönkre nem tette az esténket. Ez a férfi már a korábbi estéken is követett minket. Egy célja volt, hogy csapdába csaljon. Külön hangsúlyozta, hogy ő lesz az, aki engem tönkre fog tenni” – írta, és hozzátette: a „provokátor” először a pult mellett állt, onnan kamerázott.

Megterhelő hetek

A politikus szerint az elmúlt hónapokban nem csak a barátaival, a szeretteivel, a  volt feleségével, de még a gyerekeivel való kapcsolatát is igyekezett tönkretenni a propaganda és provokátorok hada. ”Lelkileg borzasztó megterhelő heteken vagyok túl. Ember vagyok, hibáztam. Mindenkitől elnézést kérek, akit a történtekkel megbántottam.” – írta Magyar Péter.

Nyomoz a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Sajtóosztálya a következő tájékoztatást adta: „A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az 5. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni.” A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Itt a szórakozóhelyen készült több videó összevágva:

Kiemelt kép: Részletek a fenti videóból