Háromszor oltották be mégis megszenvedte a koronavírust Kunhalmi Ágnes. Kocsis Korina pedig állapotosan vészelte át a fertőzést.

Tüdőfájdalmak

Iszonyatos tüdőfájdalmakkal jelentkezett Kunhalmi Ágnesnél a koronavírus. Az MSZP társelnökének még mindig vannak fájdalmai, de itt a kampány, muszáj volt visszaállni a munkába.

Így került kórházba

Hajnali fél 5-kor arra ébredtem, majd kiszakad a tüdőm a hátamon keresztül, úgy fájt – mondta a Blikknek nemrégiben véget ért kálváriájáról Kunhalmi Ágnes.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megütötte a vírus

A baloldali politikus először nem akart kórházba menni, de olyan fájdalmai voltak, hogy muszáj volt. A három oltást is kapó képviselő úgy fogalmazott: „Nincs mit rajta szépíteni, megütött a vírus, a hátam még mindig nagyon fáj és hamar kimerülök”.

Állapotosan kapta el a vírust

Kocsis Korinna még decemberben jelentette be, hogy gyermeket vár. A zökkenőmentes várandóságot ugyan nemrég beárnyékolta a koronavírus. A Life TV arcának két hét alatt sikerült kigyógyulni a betegségből, és a babája remekül van. Az elmúlt hetekben sokat fejlődött.

Még szeretne dolgozni

Április végéig még szeretnék dolgozni, és még mindig sportolok. Kismamatornára és jógára járok, ezek segítenek a kezdeti derékfájásomon is – mesélte Korinna, majd elárulta a bulvárlapnak, hogy eddig mindössze 5-6 kilót hízott.

Várja a babaszoba

A volt szépségkirálynő már a hatodik hónapban jár és ezért a babaszoba berendezése is hamarosan elkezdődik, illetve még ruhát sem vett születendő gyermekének, de hamarosan erre is sor kerül.

Földön pörgött sztrókja után Schobert Norbert

45 percig a földön feküdt, végül a kutyája miatt figyelt fel rá a szomszéd, ők hívták ki a mentőt – mondta Schobert Norbert egy tévéműsorban. A fitneszguru a koviddal hozta összefüggésbe az esetét. Az ATV-ben hozzátette: csak félig-meddig emlékszik az esetre, de egy kamera rögzítette a történteket. Úgy fogalmazott a Húzós című műsorban: „Az ember megpróbál felállni, a baloldal működik, a jobb nem működik, és csak pörögsz, mint egy csótány a földön”.

Az adatok

Csütörtökön meghalt 91 beteg, így az elhunytak száma 42 360-ra emelkedett. Az aktív fertőzöttek száma 229 710. Kórházban 5152 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 209-en vannak lélegeztetőgépen.

Halottak