Amint azt a BudaPeskörnyéke.hu is megírta baleset történt csütörtök délelőtt Törökbálinton. Az eset során egy BMW ütközött fémoszlopnak, ezt követően pedig az autó az árokba csapódott.

Megcsúszott

Ahogy arról portálunk is beszámolt a BMW Budaörs felől haladt a lejtős, egyenes szakaszon, amikor utolért egy lassabb autót. A sofőr a 70 kilométeres korlátozás mellett úgy döntött, megelőzi a járművet. Gázt adott, balra kormányzott, azonban a fehér, beton/aszfalt keveréken az autó megcsúszott. Ezután a Fűzfa utcánál lesodródott az úttestről, keresztbe fordult és pont a bal oldali első ajtajával egy fém jelzőtáblát tartó oszlopnak csapódott, majd hátuljával az árokba csúszott. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Helyszíni felvételünk

Megsérült

Az egyedül utazó férfi, aki egyébként éppen BMW-szerelőként dolgozik, megsérült a térdén és a csipőjén, illetve a bordáit fájlalta, a mentők kórházba szállították. Az elsődleges vizsgálatok szerint törése szerencsére nincsen.

Majdnem megismétlődött az Árpád-hidi tragédia

A baleset kapcsán viszont most újabb információk láttak napvilágot, az ekozben.hu azt írja, hogy a BMW sofőrje egy körforgalmat elhagyva akarta megelőzni az előtte haladó Mercedest, ami kb. 45-50 km/órával haladt. Az autós záróvonalon próbálta meg kikerülni a nálánál lassabban haladó járművet, ám miután nagy gázt adott, elvesztette az uralmát a kocsi felett, a vizes aszfalton megcsúszott, emiatt átsodródott a szembesávba, ahol éppen egy férfi közlekedett a kerékpárjával.

Ezt mondja a szemtanú

Minderről egy szemtanú számolt be, aki azt is elmondta, a biciklis éppen az utolsó pillantban tudott leugrani a bicikliről. A BMW-s ezt követően csapódott az oszlopnak.

Helyszíni felvételünk

Önerőből nem tudott kiszállni

A sőfőr önerőből nem is tudott kiszállni, mert ráhajlott a kaszni. A szemtanú a sofőr segítségére sietett, az anyós oldali ajtót sikerült kinyitni, majd a biztonsági övet elvágva tudta kiszabadítani a férfit. Úgy tudni az eset után a biciklis a saját lábán távozott a helyszínről. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: www.kesok.hu