Sokkoló hírt tett közzé közösségi oldalán Majka. A rapper ugyanis a Facebookon tudatta a követőivel, hogy betegség miatt le kell mondják a csütörtöki ceglédi koncertjüket.

Rossz hírek

“Nincs jó hírem, lebetegedtem, a mai ceglédi koncertet le kellett mondanunk… Napok óta alig van hangom, fáj a tüdőm és csak fekszem…Remélem, nincs nagyobb baj. Senkinek sem kívánom ezt.Tudom, a szervezők mindent megtettek, hogy jó hangulatú esténk legyen, sokan váltottak is jegyet… A pandémia után pláne nem kalkulált már senki ilyen vis maiorral, magam sem. A múlt heti Parkos siker után hirtelen a mi stábunk is leáll… Szörnyű ez az egész. Hálás vagyok Kowáéknak, hogy beugranak helyettünk! A szervezők és a menedzsment is azon van, hogy megoldást találjunk, egyeztetünk új koncert dátumot. Köszönöm a megértéseteket!! Sajnálom, pótoljuk” – olvasható Majka Facebook posztjában. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a teljes poszt

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Covidos volt

Majka betegsége már csak azért is ad némi aggodalomra okot, mert a rapper korábban covidos volt, sőt hosszú napokat töltött kórházban a koronavírus miatt. Akkor erről, itt a BudapestKörnyéke.hu oldalán is beszámoltunk. Mint megírtuk Majkának régóta szívproblémái vannak. Kétszer meg is műtötték. Azonban szívpanaszai a koronavírus miatt újra előjöttek.

Nagyon rosszul volt

Tavaly novemberben a koronavírus szövődményeként két oldali tüdőgyulladással kezelték, valamint a szívbetegsége is kiújult a covid miatt, kétszer került kórházba és a felesége Hajni szintén megfertőződött.

Itt kaphatta el

A zenész-műsorvezető korábban is elmondta, hogy valószínűleg fociedzésen kaphatta el a vírust, de ennek ellenére ő nem mond le a sportról, de természetesen a szükséges óvintézkedéseket betartja.

Balassagyarmat polgármesterének az ágyában feküdt

A rapper korábban leírta, hogy ugyanabban az ágyban feküdt, mint a város polgármestere, Csach Gábor, aki szintén nemrég kórházi kezelésre szorult a koronavírus-fertőzés miatt. “Abban az ágyban feküdtem amit a helyi polgármester koptatott nekem ki, mert szegénykém ugyanígy járt mint én. Neki is volt szar 10 napja. Megbeszéltük ,hogy legközelebb nem közös kórházi emlékeket szeretnék Balassagyarmatról” – írta a bejegyzésében Majka. 

Még pozitív volt a tesztje, amikor hazaengedték

Amikor Majkát másodszor is hazaengedték a kórházból, a tesztje még mindig pozitív volt, de szerencsére a tüdejének az állapota már akkor is sokat javult. Majka az Instagramon köszönte meg a balassagyarmati kórház egészségügyi dolgozóinak mindazt, amit érte tettek, majd a barátairól is szót ejtett és elmondta, hogy szerencsésnek érzi magát, amiért ilyen sok barátja van. 

Lelkileg nagyon megviselte

A kórházban töltött napok egyébként nagyon megviselték, ahonnan egyébként szinte mindennap jelentkezett a YouTube-csatornáján keresztül. Pár napra azonban eltűnt, ezzel pedig rá hozta a frászt a rajongókra, ám egy kis kihagyás után elmondta, már javul az állapota.

Gődénybe is beleállt

Majka, amíg kórházban volt, az egyik bejelentkezése során alaposan beleállt a vírusszkeptikus gyógyszerészbe, Gődény Görgybe is. “én ezt a Gődény urat mindenféleképpen szeretném meghívni magunkhoz. Jöjjön el ide hozzánk, jöjjön fel az intenzívre, legyen velünk pár napot. Ha van vér a pucájában, akkor maradjon itt velünk pár napot (…) Ha kell, betolatunk egy ágyat magam mellé, nézze meg a nővéreket, mit csinálnak a Covid-osztályon. Persze, maszk nélkül” – mondta akkor a rapper.

Kapcsolódó:

Később beoltatta magát

A zenész ezt követően áprilisban egy Instagram-storyban mesélte el a jó hírt a rajongóinak, hogy kapott oltást és szerencsére teljesen jól érzi magát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Majka – Forrás: YouTube