Döbbenetes vallomást tett Majka Liptai Claudia beszélgetős műsorában. A rapper a szülei tönkrement házasságáról beszélt, és egy házasságon kívüli gyerek is szóba jött.

Elváltak a szülei

A kétgyermekes Majka Liptai Claudia, A Nő a Tét című YouTube-os műsorának vendége volt, ahol egyebek között szülei tönkrement házasságáról is vallott. Az ózdi rapper mindössze 6 éves volt, amikor a szülei elváltak, ezt követően az anyukája újra férjhez ment, ám sajnos az a kapcsolat sem volt tökéletes. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Házasságon kívül született gyerek

Később ugyanis kiderült, hogy a mostohaapjának van egy házasságon kívül született gyermeke. „Szerintem a második házassága nem sikerült elég jól. Nem azt mondom, hogy boldogtalan volt, de nem úgy alakult az a házasság, ahogy ő akarta volna.”

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sok rossz

„Volt benne sok rossz, született a második férjének egy házasságon kívüli gyermeke, úgy, hogy ők házasok voltak” – árulta el Majka, aki hozzátette: tiniként nem tudta, mit érezhetett ekkor az édesanyja.

Jobban kötődött az apjához

A zenész azt is elárulta, alapvetően jobban kötődött az édesapjához, továbbá kiemelte, egy ponton az édesanyja szigorúbb rendet akart tartani az ő életében is, ez pedig Majka számára rendkívül nehéz időszak volt.

Megváltozott az anyukája

„Amikor 14 éves lettem, akkor anyám megtért, és elkezdett egy olyan életet élni, ami egy kamasznak, ha nem élt előtte mást, akkor is nehéz. Szigorúbb rendet akart anya az életemben, meg az övében is, lemondott egy csomó világi dologról, ami korábban fontos volt neki.”

Régebben más volt

Majka arról is beszélt, hogy abban az időben teljesen másmilyen volt a gyereknevelés. Mint mondja, nem arról van szó, hogy ne érezte volna, szeretik, de ha azt nézi, ők hogyan nevelik a fiaikat Hajnival, akkor azt kell mondja, ő nagyon el volt hanyagolva. „Vagy az nem volt egészséges, vagy ez” – magyarázta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a teljes beszélgetés:

Ez is érdekelhet:

Nem engedték fellépni Majkáékat a Balaton Soundon, ez történt – videó

Kiemelt kép: Majka