Ahogyan azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta kivédhetetlen helyzetbe került a Magyar Közút fiatal munkatársa, amikor egy vadgázolás után az autójába csapódott egy szarvas. Imrét válságos állapotban szállították kórházba, felesége és két kisgyermeke várja haza. Imre túlélési esélyei azonban nem túl magasak, itt már csak a csoda segíthet…Apósa szerint már az orvosok is lemondtak róla.

Zalában történt

A Kékvillogó.hu adott hírt arról hétfőn, hogy súlyos sérüléssel járó vadgázolás történt a 76-os főút 62-es kilométerénél, Zalaegerszeg és Bagod között. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Autó elé ugrott a szarvas

A helyszínről származó információk szerint egy Opel Astra típusú személyautó a haladása közben elgázolt egy elé ugró szarvast. A szerencsétlenül járt állat az ütközés hatására átrepült a szemközti sávba, és egy közutas kisteherautóra zuhant.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Súlyos fejsérülések

Az újabb ütközés olyan erejű volt, hogy a Volkswagen szélvédője, illetve a teteje is megsemmisült. A Magyar Közút gépkocsiját vezető férfit súlyos fejsérülésekkel vitte kórházba a mentő. Az érintett útszakaszt a baleset után teljes szélességében lezárták

Kivédhetetlen helyzet

„Hétfő kora reggel a körmendi mérnökségünk fiatal munkatársa, Imre súlyos autóbalesetet szenvedett. Kivédhetetlen helyzetbe került, egy szarvas ugrott a szembejövő autó elé, az elütötte az állatot, ami ezután nagy erővel a brigádszállító autónkra csapódott, pont a vezetőoldalon” – írta közleményében a Magyar Közút.

Válságos állapotban

„Az ütközés ereje akkora volt, hogy a szarvas gyakorlatilag lebontotta a brigádszállító tetejét. Imre súlyos, életveszélyes fejsérüléssel került a szombathelyi kórházba. Azonnal megoperálták, de továbbra is válságos állapotban van” – tették hozzá.

Imádkozzunk érte!

Imre 36 éves, nős, két kisgyermek édesapja. A cég munkatársai arra kérnek mindenkit, hogy ki-ki a maga hite szerint imádkozzon Imréért és a családjáért.

A becsapódás után

Fotó: Katasztrófavédelem

Megszólalt az apósa

A féri egy Vas vármegyei kistelepülésen él a családjával, a fodrászként dolgozó felesége teljesen összeomlott a hír hallattán. Imre apósa a Blikknek elmondta, veje nagyon rossz állapotban van, az orvosok nem igen bíznak a felépülésében. „Már csak a csoda segíthet, hogy Imre túlélje. Óriási a baj, az operáció után a daganat nagysága miatt össze sem tudták varrni a fején a sebet. Kómában fekszik, a lányom fogja a kezét, de nem reagál semmire” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Katasztrófavédelem